Ura Emporen palveluksessa?

Haluamme tarjota parasta – myös Sinulle

Empore Oy – kasvava ja kannattava työpaikka

Empore Oy on vuonna 2008 perustettu myynti- ja asiakaspalveluhenkilöstön sekä näiden tehtävien johto-, esimies-, ja asiantuntijarekrytointeihin erikoistunut yritys. Yhtiömme kasvua on siivittänyt energinen ja kehittymishaluinen joukko myynnin ja rekrytoinnin ammattilaisia. Toimistomme Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa palvelevat valtakunnallisesti niin työnhakijoita kuin toimialojensa arvostetuimpia työnantajia.

Emporen toiminnalle on ominaista uudistava, selkeä ja pitkäjänteinen palveluasenne sekä onnistuneisiin lopputuloksiin tähtäävä ajattelu. Visiomme on olla Suomen johtava myynti- ja asiakaspalvelutyöhön erikoistunut rekrytointi- ja työnhakupalvelu.

Palveluksessamme työskentelee tällä hetkellä toistakymmentä asiantuntijaa, ja määrä kasvaa koko ajan.

Emporen tarina tarvitsee uusien tasojen rakentajia

Olemme kiinnostuneita Sinusta, mikäli haluat paneutua asiaasi ja kehittyä ammattilaisena joka päivä. Emporen palveluksessa työskentelee ihmisiä, jotka vaalivat toiminnassaan avoimuutta, yhteistyötä ja aktiivista tekemisen meininkiä. Arvostamme myös pitkäjänteistä palveluasennetta, joka mahdollistaa asiakkaillemme ensiluokkaisen palvelun ja parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Haluamme tarjota parasta – myös Sinulle

Tarjoamme kehittyvän ja kasvavan työympäristön, jossa jokainen työpäivä on erilainen. Yrityksenä tarjoamme hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet. Työskennellessäsi kasvuyhtiössä saat jatkuvasti lisää vastuuta ja haasteita, sen mukaan mitä olet valmis ja halukas ottamaan. Henkilöstöstä huolehtiminen on meille itsestäänselvyys, ja pyrimme pitämään huolta tyytyväisyydestäsi vielä askeleen verran pidemmälle. Tavoitteenamme on tarjota uratavoitteillesi joka suhteessa ihanteellinen kasvualusta.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet kiinnostunut uramahdollisuuksista yritysmyynnin ja asiakasyhteistyön syventämisen parissa, saat lisätietoja Joakim Honkasalolta, puh. 020 7940 172.

Mikäli olet kiinnostunut urasta rekrytointi- ja suorahakupalvelujen tuottamisen sekä myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisten parissa, antaa lisätietoja Ari Myllyniemi, puh. 020 7940 283.

Kaikki tiedustelut ovat luottamuksellisia.