Myynnin ja asiakaspalvelun rekrytoinnit

Aloitimme myyntityöhön ja asiakaspalveluun sekä näihin liittyviin esimies-, asiantuntija- ja johtotehtäviin keskittyneen rekrytointi- ja työnhakupalvelun kehittämisen vuonna 2008. Tänään asiakkainamme on toimialojensa johtavia yrityksiä, kasvuyhtiöistä aina kansainvälisiin pörssiyhtiöihin asti. Tavoitteenamme on luoda tuloksellisia ja pitkäaikaisia työsuhteita. Huolellinen paneutuminen rekrytointiprosessiin varmistaa jatkossakin toimintamme korkean laadun.

Empore Oy

Empore Oy on dynaaminen, kasvava yritys. Panostamme vahvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Visiomme on olla Suomen johtava myynti- ja asiakaspalvelutyöhön erikoistunut rekrytointi- ja työnhakupalvelu.

Myynti- ja asiakaspalvelutyön erikoisosaamista

Palvelemme valtakunnallisesti eri toimialojen työnantajia myynti- ja asiakaspalveluhenkilöstön sekä näiden esimies-, asiantuntija- ja johtotason rekrytoinneissa. Työnhakijana työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen ja saat tilaisuuden kehittää ammattitaitoasi järjestämissämme valmennuksissa.

Pysyvät ja tulokselliset työsuhteet ovat meille kunnia-asia. Jokaisen työnantajan ja -hakijan tarkat hakukriteerit ovat rekrytointiprosessimme lähtökohta. Perinteisen työnhaun lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden hakeutua ennakkoon Suomen arvostetuimpien työnantajien palvelukseen.

Luotettava kumppani   Empore menestyjä

Hiottu hakuprosessi tuottaa onnistumisia

Haemme osaavia työntekijöitä esimerkiksi erikoisliikkeisiin, yhteyskeskuksiin, kenttämyyntiin, asiantuntijatehtäviin, avainasiakashoitoon, esimiestehtäviin sekä ylimpään johtoon. Mutkaton ja tuloksekas rekrytointiprosessi on ylpeytemme aihe – perinpohjainen ymmärrys molempien osapuolten toiveista varmistaa onnistuneen lopputuloksen.

Siirry Emporen blogiin tästä

Yhteystiedot

  • Postiosoite
  • Empore Oy
  • Itämerenkatu 5
  • 00180 Helsinki

Ota yhteyttä

(*) Tarvittava tieto

Henkilöstö

Lehdistölle

Yhteyshenkilö: Joakim Honkasalo, toimitusjohtaja, puh: 020 7940 172

Empore-logo
Lataa logotiedostot (ZIP 1.2MB)
Mikäli tarvitset logoja muussa muodossa, otathan meihin yhteyttä tästä!

Töihin Emporelle?