Franchisingyrittäjä, Hyvinkää

Pohjantähti on asiakkaidensa omistama, valtakunnallinen vakuutusyhtiö, joka on voimakkaasti uudistuva ja kehittyvä. Olemme toimineet vakuutusalalla jo 120- vuotta – Katso Pohjantähden tarina

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänäsi on hoitaa aluetta kuin omaasi – vastata uusasiakashankinnasta ja huolehtia nykyisistä asiakkaista. Meille on tärkeää, että asiakkaamme asiat ovat kunnossa ja vakuutusturva kokonaisvaltaisesti mietitty. Tavoitteenasi on oman myyntialueesi kannattava kasvu ja vahva asiakaspysyvyys. Alueena Hyvinkää on kiinnostava – kasvumahdollisuuksia on runsaasti.

Odotamme sinulta:

Odotamme sinulta näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä, kokemusta vakuutusalalta ja yrittäjänä toimimisesta. Luonteeltasi olet sinnikäs, aikaansaava ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. Asiakkaasi kertovat sinun olevan helposti lähestyttävä, lupauksensa pitävä ja yksilöllisesti vakuutusturvan tarpeet ratkaiseva alan ammattilainen.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja menestyksestä palkitsevan tehtävän yrittäjänä, jossa itsenäistä päätöksentekoasi tukee taustalla yhtiömme. Yrittäjänä pääset mielenkiintoiseen tehtävään vakuutustoiminnan pariin sekä mahdollisuuden kehittää edelleen jo vahvaa asiakaskantaamme ammattitaitoisessa, inhimillisessä ja uudistuvassa yhtiössämme.

Tutustu myös, mitä menestyvänä edustajayrittäjämme kertoo omista kokemuksistaan Pohjantähdessä.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 14.7.2019 mennessä klikkaamalla tästä https://pohjantahtirekry.mepco.fi/MepRekry/Application/Index/7/

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Aki Kiiliäinen, p.040 5174 493

Säilytämme saamiamme hakemuksia liitteineen 18 kk henkilövalinnan tehtyämme.

Lisätiedot

  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Sami Nykänen
  • Puh: 0401563663
  • Sähköpostitse: sami.nykanen@empore.fi

Takaisin listaan