Brand Manager , Helsinki

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitys- ja hygieniaratkaisut, ammattipuhtaus ja -hygienia sekä kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Työllistämme noin 950 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue meistä lisää verkkosivuiltamme www.kiilto.fi.

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuva:

Brand Managerin tehtävässä vastaat Kiillon kodinpuhdistus- ja astianpesutuotteiden brändistrategian mukaisesta tuoteportfolion kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja osallistut aktiivisesti brändistrategian sekä markkinointitoimenpiteiden suunnitteluun. Keskeinen tavoitteesi on kasvattaa Kiilto-brändin vetovoimaa, markkinaosuutta, myyntiä ja kannattavuutta kuluttajalähtöisesti yhdessä yksikön henkilöstön kanssa. Vastaat valikoiman hallinnasta ja tuotekehitysprojektien vetämisestä, sekä brändien strategisesta ja taktisesta markkinointiviestinnän suunnittelusta, implementoinnista ja seurannasta. Raportoit markkinointipäällikölle ja teet tiivistä yhteistyötä myynnin, tuotekehityksen, tuotannon, oston ja viestinnän kanssa. Työskentelet luontevasti ja ammattimaisesti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, myös englannin kielellä. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Yleistä:

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta markkinoinnin tehtävistä kuluttajatuotteiden parissa sekä brändin kommunikaatiokonseptien rakentamisesta. Sinulla on brändistrategia- ja portfolio-osaamista sekä tuloshakuinen työskentelyote. Tehtävässä menestymisen kannalta analyyttisyys, ongelmanratkaisukyky sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaidot ovat keskeisiä ominaisuuksiasi. Toimit tehokkaasti itsenäisesti, mutta myös saumattomasti osana tiimiä. KiiltoClean tarjoaa dynaamisen, kasvuhakuisen ja kehittyvän työympäristön sekä kattavan perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin. Panostamme aktiivisesti henkilöstön työhyvinvointiin ja olemme saaneet siitä myös valtakunnallisia tunnustuksia, joista viimeisimpänä Suomen aktiivisimman työpaikan sertifikaatti.

Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan vakaalla pohjalla toimivassa perheyrityksessä
- Suomen tunnetuimman kodinpuhdistusbrändin johdettavaksesi
- Dynaamisen, kasvuhakuisen ja kehittyvän työympäristön
- Modernit työtilat keskeisellä paikalla Ruoholahdessa
- Mahtavan innostuneen ja kannustavan työporukan

Odotamme sinulta:

- Aikaisempaa kokemusta markkinoinnin ja tuotehallinnan tehtävistä kuluttajatuotteiden parista sekä brändistrategiaosaamista
- Osaamista brändin kommunikaatiokonseptien rakentamisesta
- Hyviä valmiuksia laadukkaaseen projektijohtamiseen
- Oma-aloitteisuutta, suunnitelmallista ja joustavaa työskentelytapaa sekä tarkkuutta
- Iloista, energistä työskentelyotetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemustekstin yhteydessä.

Lisätiedot

  • Työsuhteen laatu: Vakituinen
  • Työpaikkojen määrä: 1
  • Työsuhteen kesto: Yli 1v
  • Www: http://www.kiilto.fi
  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Susanna Eskola
  • Puh: 0406208387
  • Sähköpostitse: susanna.eskola@empore.fi

Takaisin listaan