Myyntikoordinaattori, Mäntsälä/Etelä-Suomi

Benders on ruotsalainen vuonna 1960 perustettu perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi kilpailukykyisiä ja korkealaatuisia tuotteita rakennus- ja maanrakennusaloille. Suomessa Benders on toiminut lähes 20 vuotta maahantuomalla pääasiassa emoyhtiön valmistamia betonituotteita. Pääkonttori sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Mäntsälässä. Benders toimii nykyään viidellä eri liikealueella ja on yksi katto- ja pihatuotemarkkinoiden johtavista valmistajista Pohjoismaissa. Lisää yrityksestä: www.benders.fi

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuvaus:

Toimit myyntikoordinaattorina Bendersin toimipisteessä Mäntsälässä. Hoidat yrityksen nykyisiä jälleenmyyntiasiakkaita ja lisäksi teet myös aktiivista uusasiakashankintaa. Asiakkaina sinulla on mm. rautakaupat ja remontti- ja rakennusliikkeet. Työtehtävät vaihtelevat kausittain: sesonkiaikaan (huhti-syyskuu) teet töitä pääasiassa toimistolla, lasket tarjouksia, teet teknistä määrälaskentaa ja hoidat asiakaspalvelua puhelimitse. Huolehdit asiakaskyselyihin vastaamisesta, yhteydenpidosta tehtaille esim. tilausten aikatauluja koskevissa asioissa, sekä toimitusseurannasta ja yhteydenpidosta kuljetusliikkeisiin. Myyntikoordinaattorina olet viikoittain yhteydessä myös Ruotsissa sijaitsevaan pääkonttoriin ja päämiehiin. Osaamisen karttuessa pääset toimimaan talvikuukausina myös asiakasrajapinnassa Etelä-Suomen alueella, ja hoitamaan koko myyntiprosessin itsenäisesti alusta loppuun. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työtehtävässä vakavaraisessa yrityksessä.

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kokemusta myynnistä, tavoitteellinen asenne ja hyvät sosiaaliset taidot. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen rakennusalalta, esimerkiksi kattorakentamisesta. Nautit monipuolisesta työnkuvasta ja pidät langat sujuvasti käsissäsi myös usean samanaikaisen tehtävän keskellä. Sinulla on itsenäinen, järjestelmällinen ja huolellinen työskentelyote. Kommunikoit sujuvan suomen kielen lisäksi ongelmitta sekä suullisesti että kirjallisesti myös ruotsin kielellä. Sinulla on halua kasvattaa ja kehittää olemassa olevia asiakkuuksia, sekä tehdä aktiivista uusasiakashankintaa. Tarjoamme sinulle tehtävässä menestymiseen kattavan alkuperehdytyksen tuotteisiin ja ohjelmistoihin yrityksen pääkonttorilla Ruotsissa, jossa myös tehtaat sijaitsevat.

Tarjoamme sinulle:

- Itsenäisen ja monipuolisen yritysmyynnin tehtävän
- Etelä-Suomen jälleenmyyjäverkoston hoidettavaksesi
- Hyvät vaikutusmahdollisuudet ja kehittymismahdollisuudet yrityksen kasvaessa
- Vakavaraisen yrityksen työnantajaksesi
- Kilpailukykyisen kiinteän kuukausipalkan

Odotamme sinulta:

- Kokemusta yritysmyynnistä
- Eduksi katsotaan aiempi työkokemus rakennusalalta ja jälleenmyyntiasiakkaiden kanssa toimimisesta
- Aikaansaavaa asennetta, sekä kykyä itseohjautuvaan ja aktiiviseen työskentelyyn
- Hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja ruotsiksi
- Numerotarkkuutta ja huolellisuutta

Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Työn aloitusajankohta on sopimuksen mukaan.

Lisätiedot

  • Työsuhteen laatu: Vakituinen
  • Työpaikkojen määrä: 1
  • Työsuhteen kesto: Yli 1v
  • Www: http://www.benders.fi
  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Sami Nykänen
  • Puh: 0401563663
  • Sähköpostitse: sami.nykanen@empore.fi

Takaisin listaan