Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, Vantaa

Sete Oy on Noblessa-keittiöiden itsenäinen kauppiasyritys. Noblessa on Euroopan markkinajohtaja keittiöalalla ja tuotteet ovat huippulaadukkaita. Tehtaan toimitusvarmuus on alan paras, tuotteiden hinta-laatusuhde erinomainen, ja jatkuvasti uusiutuva mallisto pitää merkin alan kärjessä.

Kauppiasyritys Sete Oy työllistää tällä hetkellä 20 henkilöä kolmessa myymälässä Vantaan Tammistossa, Espoon Suomenojalla ja Helsingin keskustan Sanomatalossa. Setellä on oma asennustiimi, joka takaa toiminnan laadun asiakkaan keittiöprojektin loppuun saakka. Lue lisää ja käy katsomassa upeat mallistomme osoitteessa
www.noblessakeittiot.fi

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuva:

Kirjanpitäjänä vastaat itsenäisesti monipuolisista työtehtävistä kahden hengen taloushallinnon tiimissä. Työtehtävät sisältävät päivittäistä taloushallintoa: kirjanpito, reskontran hoito, laskutus, palkanlaskenta. Raportoit kuukausi- ja vuositasolla sidosryhmille sekä vastaat tilinpäätösten ja veroilmoitusten laatimisesta. Olet säännöllisesti yhteydessä päämieheen Saksaan, joten työskentelet luontevasti ja ammattimaisesti suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työtehtävän, mutta tarvittaessa voimme keskustella myös osa-aikaisuudesta. Yrityksen talousjohtaja tarjoaa kattavan alkuperehdytyksen tehtävään Vantaan Tammiston konttorilla, mutta työtä voi suorittaa jatkossa myös etänä.

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on aikaisempaa työkokemusta yrityksen palkanlaskennasta, kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä useamman vuoden ajalta. Sinulla on hyvä tietotekninen perusosaaminen ja Visma Netvisor järjestelmänä entuudestaan tuttu. Tehtävän hoitaminen edellyttää tarkkaa, huolellista ja itsenäistä työotetta, sekä kykyä ja halua ottaa selvää asioista. Hallitset kokonaisuuksia unohtamatta yksityiskohtia. Työotteeltasi olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Arvostamme myös haluasi kehittää toimintamalleja.

Tarjoamme sinulle:

- Vastuuta ja vapautta
- Kasvavan ja menestyksekkään yrityksen työnantajaksesi
- Positiivisen ja ammattitaitoisen työyhteisön
- Monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan
- Kilpailukykyisen kiinteän palkkauksen
- Työsuhteen alussa tapahtuvan kattavan perehdytyksen ja jatkossa mahdollisuuden etätyöskentelyyn

Odotamme sinulta:

- Tehtävään soveltuvaa aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
- Paineensietokykyä ja pitkäjänteistä työskentelyasennetta
- Visma Netvisor -järjestelmän käyttökokemusta
- Positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- Suomen kielen sujuvaa osaamista ja käytännön englannin kielen taitoa
- Hyviä IT-taitoja

Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Työn aloitusajankohta on sopimuksen mukaan.

Lisätiedot

  • Työsuhteen laatu: Vakituinen
  • Työpaikkojen määrä: 1
  • Työsuhteen kesto: Yli 1v
  • Www: http://www.sete.fi
  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Susanna Eskola
  • Puh: 0406208387
  • Sähköpostitse: susanna.eskola@empore.fi

Takaisin listaan