Myyntipäällikkö, pääkaupunkiseutu

Suomalaisten perustama ITaito Oy on osa Dustinia. Dustin on eräs Pohjoismaiden johtavimmista IT-tuotteiden sekä niihin liittyvien palvelujen ja ratkaisujen jälleenmyyjistä. Dustinilla työskentelee Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Hollannissa yhteensä 1700 henkilöä. Tilikaudella 17/18 Dustinin liikevaihto oli miljardi euroa. Lisätietoja www.itaito.fi

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuva:

Myyntipäällikkö työskentelee osana asiakaslähtöistä ja tuloshakuista, yhteen hiileen puhaltavaa myyntitiimiä. Tehtävä on ratkaisukeskeinen palvelumyynti pääkaupunkiseudulla, mutta tapaat asiakkaita tarvittaessa myös koko Etelä-Suomen alueella. Pääset rakentamaan uusia asiakassuhteita sekä tarjoamaan lisäarvoa pienille ja keskisuurille yritysasiakkaille. Keskeisenä tavoitteenasi on asiakassuhteen johtaminen, sen pysyvyyden varmistaminen sekä uusien ratkaisu- ja kehitysmahdollisuuksien tunnistaminen. Tarjoat asiakkaan tarpeisiin sopia ratkaisuja laajasta palvelutuotevalikoimasta, joka kattaa konesali- ja pilvipalvelut, tiedon varmennuksen, ylläpito- ja valvontaratkaisut sekä käyttäjätuen. Sovit itsenäisesti tapaamisia ja toimit yhteyshenkilönä asiakkaan IT- ja liiketoimintajohdolle. Työskentelet sujuvasti yhteistyössä myös yrityksen sisäisten sidosryhmien, kuten teknisen tiimin asiantuntijoiden kanssa, jotka huolehtivat mm. asiakkaalle myydyn palvelutuotteen käyttöönotosta. Työssäsi pääset näyttämään kykysi ja kehittymään myynnin ammattilaisena, lisäksi saat mukavat työkaverit ja pääset työskentelemään dynaamisessa työympäristössä. Yrityksen toimipiste sijaitsee Vantaalla.

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo aiempaa kokemusta yritysmyynnistä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta toimialalta, kun tuot mukanasi tiedonjanoa, hyvät vuorovaikutustaidot ja myyntihenkisen asenteen. Olet tiimipelaaja, sinulla on sosiaalista pelisilmää ja proaktiivinen työskentelyote. Nautit asiakastapaamisista, myynnillisistä haasteista, motivoidut tuloksen tekemisestä ja verkostoitumisesta. Haluat työskennellä yrityksessä, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja onnistumisista palkitaan. Tehtävässä menestymiseen saat kattavan alkuperehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tuen. Työskentelet luontevasti ja ammattimaisesti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen tehtävänkuvan
- Vastuuta, vapautta ja toimivat työkalut työssä menestymiseen
- Vakavaraisen yrityksen ja ainutlaatuisen yrityskulttuurin
- Laadukkaat tarjottavat tuotteet ja palvelut
- Kilpailukykyisen yhdistelmäpalkkauksen
- Ammattitaitoisen tiimin tuen tehtävässä menestymiseen

Odotamme sinulta:

- Tuloksentekijän asennetta sekä näyttöä myyntityössä menestymisestä
- Ymmärrystä yritysmyynnin prosesseista
- Vakuuttavia esiintymis-, neuvottelu- ja viestintätaitoja
- Ratkaisukeskeisestä asennetta
- Liikkumisvalmiutta Etelä-Suomen alueella
- Oman auton käyttömahdollisuutta

Lisätiedot

  • Työsuhteen laatu: Vakituinen
  • Työpaikkojen määrä: 1
  • Työsuhteen kesto: Yli 1v
  • Www: http://www.itaito.fi
  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Susanna Eskola
  • Puh: 0406208387
  • Sähköpostitse: susanna.eskola@empore.fi

Takaisin listaan