Myymälämyyjä , Vantaa

Smart Original Oy on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Vantaalla henkilökuntaa on 15 ja Tampereella 2. Firman sisällä on mutkaton ja rento, mutta ammattitaitoinen ilmapiiri. Smartin päätuotteita ovat ammattiasut ja turvajalkineet. Hyvät toimittajasuhteet moniin valtamerkkeihin mahdollistavat joustavan ja asiakaslähtöisen toimintatavan ja tekevät myyntityöstä palkitsevaa pitkäaikaisten asiakassuhteiden kautta. Smartin tavoite on olla pääkaupunkiseudun ja Tampereen alueen johtava ja tunnetuin ammattiasujen, turvajalkineiden ja suojainten myyntipiste. Lisätietoja www.smartoriginal.fi.

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuva:

Myymälämyyjänä palvelet yritysasiakkaita ja ostajia joustavalla, asiakaslähtöisellä ja ammattitaitoon perustuvalla tyylillä. Työskentelet myymälän aukioloaikojen mukaisesti arkisin klo 7-18 sekä lauantaisin klo 10-16 aikavälillä. Tiimissä huolehditaan yhdessä visuaalisesti miellyttävästä ja asiakaslähtöisestä myymälästä, joten tuotteiden edustava esillepano sekä myymälän yleisilmeestä huolehtimisen on osa työnkuvaasi. Työskentelet luontevasti ja ammattimaisesti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa, suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Viron ja Venäjän kielen osaaminen katsotaan eduksi. Pääset osaksi menestyvää ja myynnistä innostunutta neljän hengen myymälätiimiä.

Yleistä:

Oletko Sinä etsimämme asiakaspalvelusta nauttiva, reipas kaupanalan osaaja? Työssä menestyäksesi sinulla on aiempaa kokemusta myymälätyöskentelystä esimerkiksi erikoiskaupanalalta. Kykenet organisoimaan ja priorisoimaan montaa päällekkäistä tehtävää ja kiireen keskelläkin pystyt hymyilemään ja pitämään huumorin mukana työssäsi. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ammattitekstiileistä, -jalkineista tai suojaimista. Tärkeintä on kuitenkin se, että sinulla on halu kehittää omaa osaamistasi eteenpäin. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä
- Monipuolisen tehtävänkuvan ja tiimin tuen
- Alansa johtavat tuotteet myytäväksesi ja kattavan perehdytyksen
- Rennon ja ammattitaitoisen yrityskulttuurin
- Kilpailukykyisen kiinteän palkkauksen

Odotamme sinulta:

- Vankkaa osaamista asiakaspalvelutyöstä
- Oma-aloitteista ja reipasta työskentelyotetta
- Kykyä ja halua löytää asiakkaalle parhaat ratkaisut
- Hyviä sosiaalisia taitoja
- Suomen kielen sujuvaa osaamista ja käytännön englannin kielen taitoa

Lisätiedot

  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Susanna Eskola
  • Puh: 0406208387
  • Sähköpostitse: susanna.eskola@empore.fi

Takaisin listaan