Asennuspäällikkö, Pääkaupunkiseutu

Sete Oy on Noblessa-keittiöiden itsenäinen kauppiasyritys. Noblessa on Euroopan markkinajohtaja keittiöalalla ja tuotteet ovat huippulaadukkaita. Tehtaan toimitusvarmuus on alan paras, tuotteiden hinta-laatusuhde erinomainen, ja jatkuvasti uusiutuva mallisto pitää merkin alan kärjessä.

Kauppiasyritys Sete Oy työllistää tällä hetkellä 20 henkilöä kolmessa myymälässä Vantaan Tammistossa, Espoon Suomenojalla, ja Helsingin Sanomatalossa. Tämän lisäksi Setellä on oma asennustiimi, jonka tämänhetkiset 16 asentajaa takaa toiminnan laadun asiakkaan keittiöprojektin loppuun saakka. Lue lisää ja käy katsomassa upeat mallistomme osoitteessa www.sete.fi

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuvaus:

Asennuspäällikön tehtävä on vaativaa ja ratkaisukeskeistä työtä, jossa toisen asennuspäällikön kanssa vastaat siitä, että asennukset ja niihin liittyvät remonttityöt sujuvat saumattomasti. Asennamme tällä hetkellä noin 700 keittiötä vuodessa ja usein toteutamme samalla asiakkaan muutkin remonttitarpeet keittiössä lattiasta kattoon. Sinun tehtävänäsi on mm. työn aikataulutus, valvonta ja jälkimarkkinointi asennustyön osalta. Olet päivittäin yhteydessä 16 asentajaan, keittiösuunnittelijoihin sekä asiakkaisiin. Koordinoit ja valvot myös muiden sidosryhmien toimintaa, jotka liittyvät asennustyöhön, kuten kalustekuljetusliikkeet sekä sähkö- ja LVI-asentajat. Vierailet asennuskohteissa, jotka sijaitsevat pääasiassa Uudenmaan alueella, lähes päivittäin.

Yleistä:

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta työnjohdosta rakennusalalla tai muissa vastaavissa tehtävissä. Keittiöalan tuntemisesta on etua, mutta se ei ole välttämätöntä. Sinulle on tarjolla kattava koulutus toimintaamme. Kehittämämme toiminta perustuu hyvin suunniteltuun työhön, ammattimaiseen myyntiin, ammattimaiseen asennukseen ja hyvään tietojärjestelmään. Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on kykeneminen erittäin systemaattiseen työhön välillä kovassakin paineessa. Nautit aktiivisesta ja sosiaalisesta työstä, sekä olet kehityshaluinen työssäsi. Me Setellä haluamme kehittyä edelleen, ja tarjoamme sinulle erinomaisen pohjan kehittää toimintaamme vielä uudelle tasolle.

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työn ja monipuolisen tehtävänkuvan vakavaraisessa ja alalla arvostetussa yrityksessä
- Upean mahdollisuuden olla kehittämässä toimintaamme vielä paremmalle tasolle
- Kattavan perehdytyksen ja monipuolisen tiimin tuen
- Ammattitaitoisista asentajista koostuvan tiimin, sekä laadukkaan Noblessa-brändin keittiöt, joiden asennustoiminnasta vastaat
- Kilpailukykyisen palkkauksen (ilmoitathan hakemuksessa palkkatoiveesi)

Odotamme sinulta:

- Kokemusta rakennus-/remontointialan työnjohdollisista tehtävistä
- Aiempi kokemus keittiöasennuksesta on eduksi
- Hyviä IT-taitoja
- Erinomaista organisointikykyä ja positiivista vuorovaikutustapaa
- Halukkuutta ottaa vastuuta
- Ajokorttia


Työsuhde alkaa elokuun 2019 aikana

Lisätiedot

  • Työsuhteen laatu: Vakituinen
  • Työpaikkojen määrä: 1
  • Työsuhteen kesto: Yli 1v
  • Www: http://www.sete.fi
  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Tiia Willman
  • Puh: 0400 499 549
  • Sähköpostitse: tiia.willman@empore.fi

Takaisin listaan