Technology-osaston myyjä, Helsinki

Gigantti on Suomen suurin kodinkoneiden ja -elektroniikan jälleenmyyjä ja Suomessa palveluksessamme työtä tekee yli 1000 omistautunutta giganttilaista. Palvelemme asiakkaitamme vastuullisesti ja tehokkaasti. Se mikä on tärkeää sinulle, on aina tärkeää meille. Liikevaihtomme tilikaudella 2017/2018 oli 563 miljoonaa euroa. Gigantti on osa norjalaista Elkjøp-konsernia, jonka omistaa englantilainen kodinelektroniikkajätti Dixons Carphone plc. Gigantti on alansa pohjoismainen markkinajohtaja, mikä takaa kilpailukykyiset hinnat ja palvelun. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa 39 myymälässämme ja 18 yritysmyyntipisteessä ympäri Suomen.

Asiakas on Gigantin tärkein henkilö. Me Gigantissa olemmekin asettaneet itsellemme kunnianhimoisen päämäärän: haluamme olla maailman parhaita asiakaspalvelijoita. Laadukkaat merkkituotteemme ja palvelumme tarjoamme edulliseen hintaan, koska ostamme kaikkialla Pohjoismaissa myymämme tuotteet suurina erinä. Gigantin slogan, se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa, on muodostunut legendaksi Suomessa.

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuva:

Technology-osaston myyjänä päivittäiseen työhösi kuuluu ensiluokkainen asiakaspalvelu: tehtäväsi on löytää jokaiselle asiakkaalle heidän tarpeeseensa sopivat ratkaisut. Työskentelet Itäkeskuksen myymälän aukioloaikojen mukaisesti ma-su. Työtehtävä on osa-aikainen, vähintään 20 tuntia viikossa. Itäkeskuksen myymälässä työskentelee n. 50 työntekijää ja tiimissä on erinomainen yhteishenki. Yhteisenä tavoitteena on mahdollistaa teknologian uskomattomat elämykset jokaiselle. Technology-osaston tuotevalikoimaan kuuluvat puhelimet, tietokoneet ja televisiot. Tuotemyynnin lisäksi huolehdit asiakkaan kokonaisvaltaisesta palvelusta tarjoamalla myös tuotteisiin liittyviä palveluita, kuten kotiinkuljetus, asennuspalvelut sekä rahoitus- ja vakuutuspalveluita. Tarjoamme mahdollisuuden olla osana Suomen johtavaa vähittäiskaupanyritystä, sekä pohjoismaisen yhtiön edut. Työsi tueksi saat ammattimaisen tiimiin – teemme ahkerasti töitä, mutta pidämme samalla myös hauskaa.

Yleistä:

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on halu toimia myyntityössä ja olet kiinnostunut kodinelektroniikasta. Sinulla on myyntihenkinen asenne ja erinomaiset vuorovaikutustaidot asiakkaan kohtaamisessa. Nautit asiakastyöstä ja siitä, että saat auttaa asiakasta kodinelektroniikkaratkaisujen toteuttamisessa. Voit siis olla esimerkiksi opiskelija, joka hakee työtä opintojen ohelle tai kokenut tekijä, joka haluaa uusia haasteita ja kehittyä urallaan. Erityistä sinussa on intohimosi alaa ja tuotteita kohtaan ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Haluamme, että työntekijät kokevat työnsä antoisaksi ja kehittyvät sekä viihtyvät töissä. Panostamme kaikkien työntekijöiden ammattitaitoon: jokainen uusi giganttilainen perehtyy työhön pohjoismaisen koulutusohjelman mukaisesti ja tarjoamme koulutusta koko työuran ajan. Giganttilaisena pystyt kehittämään itseäsi, oppimaan uutta ja samalla etenemään urallasi.

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen ja motivoivan tehtävän energisessä ja kasvavassa tiimissä
- Vastuullisen ja vakaan työnantajan sekä markkinajohtajan monipuoliset uramahdollisuudet
- Jatkuvan koulutuksen: myynti-, tuote- ja palvelukoulutukset
- Alan parhaat työvälineet
- Dynaamisen työyhteisön, jossa on rehti tiimihenki ja tekemisen meininki
- Kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöedut

Odotamme sinulta:

- Positiivista asennetta ja aktiivista työskentelyotetta
- Tiimistyöskentelytaitoja ja halua kehittää omaa osaamista
- Hyviä sosiaalisia taitoja ja esiintymiskykyä
- Valmiutta työskennellä Itäkeskuksen myymälän aukioloaikojen mukaisesti
- Suomen kielen sujuvaa osaamista ja käytännön englannin kielen taitoa

Lisätiedot

  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Susanna Eskola
  • Puh: 0406208387
  • Sähköpostitse: susanna.eskola@empore.fi

Takaisin listaan