Tuotepäällikkö, Kempele, Espoo

Ouman kehittää ja myy älykkäitä rakennusautomaatiotuotteita ja -järjestelmiä urakoitsijoille sekä laitevalmistajille sekä tuottaa palveluja kiinteistönomistajille. Liiketoimintamme koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Suunnittelemme ja valmistamme asiakasräätälöityjä lämmityksen ja ilmanvaihdon säätimiä laitevalmistajille, myymme Ouman rakennusautomaatiotuotteita automaatiourakoitsijoille ja tarjoamme kiinteistönomistajille palveluita. Toimimme pohjoismaissa, Baltiassa ja venäjällä. Ouman-konsernin liikevaihto on 35 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yhteensä 295 henkilöä.

Ouman Oy on saavuttanut lämmönsäädön markkinajohtajuuden Suomessa. Menestyksen takana ovat asiakastarpeiden onnistunut täyttäminen, helppokäyttöisyys sekä tuotteiden tekninen edistyksellisyys ja luotettavuus. Lisäksi Ouman on saavuttanut Suomen innostavimmat työpaikat 2019 -tunnustuksen! Kyseessä on ainutlaatuinen suomalaisen työelämän tunnustus, jonka voi saavuttaa vain parhaimpiin tuloksiin yltäneet suomalaisorganisaatiot, jotka ovat toteuttaneet Corporate Spiritin henkilöstötutkimuksen. Lisätietoa yrityksestä www.ouman.fi.

Haemme nyt tuotepäällikköä vastaamaan yksikkösäätimistä ja kenttälaitteista

Tehtävänkuva:

Tuotepäällikkönä työskentelet tuotehallintatiimissä vastaten Ouman tuoteportfolion yksikkösäätimistä ja kenttälaitteista. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin sekä tuotekehityksen kanssa ja pääset osallistumaan uusien tuotekonseptien kehittämiseen. Osallistut myös myynninedistämistoimenpiteisiin toteuttamalla mm. tuotekoulutuksia asiakkaille ja yrityksen sisäisesti. Tuet aktiivisesti jokapäiväistä myyntiä ja osallistut asiakkaiden ongelmanratkaisuun sekä systemaattiseen asiakaspalautteiden analysointiin. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa rakennusautomaatioalan yrityksessä. Työn pääasiallisena suorituspaikkana on Kempeleen tai Espoon toimipiste, mutta tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta.

Yleistä:

Työtehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää LVI-tekniikan tuotetuntemusta ja tiimityöskentelytaitoja. Sinulla on hyvä tekninen ja kaupallinen ymmärrys, joka voi olla peräisin insinöörin/teknisen alan koulutuksesta tai aiemmasta työkokemuksesta. Eduksi katsomme kokonaisvaltaisen ymmärryksen rakennusautomaatiojärjestelmistä ja LVI-toimialalta. Tehtävässä menestymiseen saat kattavan alkuperehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tuen. Työskentelet luontevasti ja ammattimaisesti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, myös englannin kielellä. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työssä rakennusautomaatioalan vakavaraisessa ja kotimaisessa yrityksessä huipputuotteiden parissa.

Tarjoamme sinulle:

- Vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan
- Vakavaraisen ja hyvämaineisen yrityksen työnantajaksesi
- Mielenkiintoisen toimialan ja kasvavat markkinat
- Osaavan ja työhönsä sitoutuneen työyhteisön
- Kilpailukykyisen palkkauksen
- Tiimin tuen tehtävässä menestymiseen

Odotamme sinulta:

- LVI-tekniikan tuotetuntemusta
- Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
- Järjestelmällistä ja itseohjautuvaa otetta työhön
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista
- Oman auton käyttömahdollisuutta


Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemustekstin yhteydessä.

Lisätiedot

  • Työsuhteen laatu: Vakituinen
  • Työpaikkojen määrä: 1
  • Työsuhteen kesto: Yli 1v
  • Www: http://www.ouman.fi

Jos kiinnostuit, rekisteröi itsesi hakijaksi 1.5.2019 mennessä.

  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Susanna Eskola
  • Puh: 0406208387
  • Sähköpostitse: susanna.eskola@empore.fi

Hae tehtävään

Kerro kaverille

Takaisin listaan