Financial Controller, Hämeenlinna

Pohjantähti on asiakkaidensa omistama, valtakunnallinen vakuutusyhtiö, joka on voimakkaasti uudistuva ja kehittyvä. Olemme toimineet vakuutusalalla jo yli 120 vuotta. Katso Pohjantähden tarina.

Hakuaika on päättynyt.

Haemme pääkonttorillemme Hämeenlinnaan vahvistusta taloushallintoomme.

Päätehtäviäsi ovat Pohjantähden ja siihen kuuluvien tytäryhtiöiden kuukausi-, osavuosi- ja vuositilinpäätösten laadinta, SII-laskenta sekä verotukseen liittyvät asiat. Osallistut myös talousprosessien kehittämiseen, budjetointiin ja taloushallinnon päivittäisiin töihin. Kehitämme jatkuvasti it-järjestelmiä, joten projekteihin osallistuminen on myös osa toimenkuvaasi. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä muun taloustiimin ja liiketoimintojen kanssa.

Soveltuvan kaupallisen koulutuksen (KTM tai vastaava) lisäksi sinulla on useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä konsernitilinpäätös mukaan lukien, tunnet kirjanpito- ja verolait sekä hyvän kirjanpitotavan. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen. Työskentelet itseohjautuvasti, olet aktiivinen ja aikaansaava, kehittämiskykyinen ja kiinnostunut numeroista. Omaat myös positiivisen ja asiakaslähtöisen ajattelutavan. Sinulla on hyvät IT-taidot ja vahva Excel-osaaminen. Kokemus taloushallinnon ohjelmista (Sonet, Rondo, OpusCapita, Power BI) katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta:

· riittävästi tehtävään liittyvää kokemusta, mieluiten finanssisektorilta.
· verotuksen ymmärtämistä
· soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto
· itsenäinen ja proaktiivinen työote
· taloushallinnon ja MS Officen työkalujen hyvä hallinta
· hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden. Kanssamme pääset kehittämään ja käyttämään talousosaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa sekä rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Kaija Riipinen, kaija.riipinen@pohjantahti.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi viimeistään 22.4.2019 osoitteeseen rekrytointi@pohjantahti.fi. Otsikoi viestisi ”Financial controller/Oma nimi”.

Säilytämme saamiamme hakemuksia liitteineen 6 kk henkilövalinnan tehtyämme.

Lisätiedot

  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Sami Nykänen
  • Puh: 0401563663
  • Sähköpostitse: sami.nykanen@empore.fi

Takaisin listaan