Rekrytointikonsultti, Helsinki

Empore on vuonna 2008 perustettu myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtäviin sekä näihin liittyviin esimies-, asiantuntija- ja johtotehtäviin erikoistunut rekrytointi- ja työnhakuyritys. Pyrimme työllämme nostamaan myyntityön yleistä arvostusta ja korostamaan sen merkitystä yhtenä liiketoiminnan strategisista työkaluista. Rekrytoimme vuosittain ympäri Suomen satoja henkilöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Perinteisten hakutapojen lisäksi tarjoamme ratkaisuja rekrytointien suunnitelmalliseen ennakointiin. www.empore.fi.

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuva:

Toimit osana Emporen rekrytointitiimiä ja työnkuvaasi kuuluu rekrytointiprosessien kokonaisvaltainen hoitaminen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tiimimme asiakkuuspäälliköiden kanssa. Määrittelet toimeksiantajayrityksen kanssa haettavan henkilöprofiilin, jonka pohjalta toteutat prosessikohtaista haku- ja arviointityötä. Olet aktiivisesti yhteydessä työnhakijoihin ja vahvistat asiakkaamme työnantajamielikuvaa työnhakijoita kunnioittavan ja laadukkaan rekrytointiprosessin osalta. Työskentelet Helsingin Ruoholahden toimipisteestä käsin, mutta tapaat asiakkaita myös heidän toimipisteissään pääkaupunkiseudulla.

Yleistä:

Työtehtävässä menestyminen edellyttää myynnin ja asiakaspalvelutyön osaamista. Sinulla on luontaista kiinnostusta henkilöstöpalvelualan haasteita, sekä mahdollisuuksia kohtaan. Ymmärrät oikeiden henkilövalintojen merkityksen niin työnhakijoiden kuin työnantajien kannalta. Tärkein ominaisuutesi on oppimishalukkuutesi; haluat kehittyä myynti- ja asiakaspalvelutyön rekrytoinnin ammattilaiseksi. Eduksi katsotaan aiempi kokemus palvelumyynnistä ja rekrytoinneista tai yleisemmin henkilöstöpalvelualalta. Olet mukautumiskykyinen tiimipelaaja ja haluat olla osana tiivistä työyhteisöä, jossa on hyvä fiilis ja avoimien ovien kulttuuri.

Tarjoamme sinulle:

- Myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtäviin erikoistuneen rekrytointi- ja työnhakuyrityksen työnantajaksesi
- Energisen, kasvuhakuisen sekä ammattitaitoisen työympäristön
- Vastuullisen ja monipuolisen roolin osana Emporen tiimiä
- Viihtyisän työympäristön ja kilpailukykyisen palkkamallin

Odotamme sinulta:

- Myynnin ja asiakaspalvelutyön osaamista
- Kykyä työskennellä dynaamisessa organisaatiossa
- Paineensietokykyä ja järjestelmällistä työskentelyotetta
- Vakuuttavaa esiintymistaitoa ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- Aiempi kokemus rekrytoinneista tai henkilöstöpalvelualalta katsotaan eduksi


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Susanna Eskola p.040 620 8387 susanna.eskola@empore.fi arkisin klo 13-14 välisenä aikana ja Tiia Willman p.0400 499 549 tiia.willman@empore.fi arkisin klo 9-10 välisenä aikana.

Lisätiedot

  • Työsuhteen laatu: Vakituinen
  • Työpaikkojen määrä: 1
  • Työsuhteen kesto: Yli 1v
  • Www: http://www.empore.fi
  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Susanna Eskola
  • Puh: 0406208387
  • Sähköpostitse: susanna.eskola@empore.fi

Takaisin listaan