Account Manager, Helsinki

Marski Data Oy on vuonna 1984 perustettu perheyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ICT-palveluja yrityksille. Tietotekniikan on tarkoitus luoda mahdollisuuksia, ei haasteita. Marskidata keskittyy siihen, että tietotekniikka palvelee yritystäsi ja sen työntekijöitä parhaalla mahdollisella tavalla: kun tietotekniikka on kunnossa, pysyy työelämän draivi päällä. Innostuksella ja toimivilla ratkaisuilla päästään tuloksiin, jotka muuten jäisivät saavuttamatta. Toimintamme on perustunut 30 vuoden ajan laadukkuuteen, luotettavuuteen ja asiakaslähtöiseen palveluun.  Tarjoamme markkinoiden parhaita tulostuksen ja tietotekniikan ratkaisuja, jotka lisäävät tehokkuutta ja kilpailukykyä.

Marskidata on huomioitu Great Place to Work -tutkimuksessa kuudesti. Vuonna 2018 meidät valittiin keskisuurten organisaatioiden sarjassa koko Suomen 23. parhaaksi työpaikaksi. Lisätietoja www.marskidata.fi.

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuva:

Account Managerin tehtävä on asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen tekninen myyntityö asiakasrajapinnassa pääkaupunkiseudulla. Saat valmiita asiakkuuksia hoidettavaksesi, lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu myös aktiivinen uusasiakashankinta. Tarjoat yritysasiakkaille Marski Datan kokonaisvaltaisia IT-ratkaisuja konesaleista päätelaitteisiin ja virussuojasta esitystekniikkaan. Toimit yhteyshenkilönä asiakkaan IT- ja liiketoimintajohdolle. Työskentelet sujuvasti yhteistyössä myös yrityksen sisäisten sidosryhmien, kuten teknisen tiimin asiantuntijoiden kanssa, jotka huolehtivat mm. asiakkaalle myydyn palvelutuotteen käyttöönotosta. Keskeisenä tavoitteenasi on asiakassuhteen johtaminen, sen pysyvyyden varmistaminen sekä uusien ratkaisu- ja kehitysmahdollisuuksien tunnistaminen. Vastaat asiakkaille toimitettavista palveluista, niiden kehittämisestä sekä kasvatat asiakkaan arvoa uusien ratkaisujemme avulla.

Yleistä:

Account Managerin tehtävänkuva on vastuullinen ja itsenäinen. Nautit asiakastapaamisista, myynnillisistä haasteista, motivoidut tuloksen tekemisestä ja verkostoitumisesta. Sinulla on näyttöjä tuloksista yritysmyynnissä sekä proaktiivinen työskentelyote asiakassuhteiden kehittämiseen. Ymmärrät IT-alan palvelutuotantoa ja kykenet sujuvaan vuorovaikutukseen alan ammattilaisten kanssa. Työssä menestyminen vaatii lisäksi tuloshakuisuutta ja kykyä työskennellä kehittyvien ja kasvavien asiakkaiden parissa. Marski Data on ollut menestyksekkäästi mukana Great Place to Work-tutkimuksessa jo kuusi vuotta ja odottaa sinun tuovan persoonallasi oman hyvän lisäsi tähän. Arjessa toimitaan periaatteella ”Jokainen ihminen on mahdollistaja”.

Tarjoamme sinulle:

- Itsenäisen ja monipuolisen avainroolin vakavaraisesta IT-yrityksestä
- Tuotekehityksen tuen työllesi
- Hyvät uramahdollisuudet ja ainutlaatuisen yrityskulttuurin
- Kilpailukykyisen palkkauksen
- Ammattitaitoisen tiimin tuen tehtävässä menestymiseen
- Paikan yrityksessä, jossa työntekijöiden hyvinvointi on ykkösasia.

Odotamme sinulta:

- Tuloksentekijän asennetta sekä näyttöä menestyksekkäästä yritysmyynnistä sekä asiakassuhteiden hoitotyöstä
- Ymmärrystä IT-palvelutuotannosta
- Vakuuttavia esiintymis-, neuvottelu- ja viestintätaitoja
- Kykyä työskennellä itsenäisesti ratkaisukeskeisellä asenteella
- Liikkumisvalmiutta pääkaupunkiseudun alueella


Lisätiedot

  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Susanna Eskola
  • Puh: 0406208387
  • Sähköpostitse: susanna.eskola@empore.fi

Takaisin listaan