Aluemyyntipäällikkö, Päijät-Häme & Keski-Suomi

Mesvac Oy on alansa johtava kotimainen teollisuusoviin, autotallinoviin, kuormauslaitteisiin, ilmasulkuihin, murtosuojiin ja palo-oviin erikoistunut yritys. Mesvac Oy on perustettu vuonna 1977 ja on osa Hörmann Group-konsernia. Yrityksen liikevaihto on n. 33 milj. € ja henkilöstömäärä 180. Tuotantolaitos ja pääkonttori sijaitsevat Kirkkonummen Jorvaksessa.


Mesvac Oy:n toiminta-ajatuksena on ratkaista oviaukkoihin liittyvät liikenneongelmat asiakkaan kannalta parhaalla mahdollisella tavalla sekä tuoda lisäarvoa asiakkaalle. Asioimalla Mesvacin kanssa asiakas saa kaiken tarvitsemansa samasta talosta: tiedon, palvelun, tuotteen, asennuksen ja huollon, eli kokonaisen kulkemisen hallintajärjestelmän. Tuotteet räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaisesti ja toteutetaan asennettuna mittatilaustyönä.


Lisätietoja www.mesvac.fi

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuvaus:

Aluemyyntipäällikkönä vastaat laadukkaiden Mesvac tuotteiden myynnistä ja asiakashoidosta Päijät-Hämeen ja Keski-Suomen alueella. Yrityksen toiminta-ajatuksena on ratkaista asiakkaan oviaukkoon liittyvät liikenneongelmat asiakkaan kannalta parhaalla mahdollisella tavalla sekä tuoda lisäarvoa asiakkaalle. Tehtävässä korostuukin näin aktiivisuus ja tiiviiden luottamussuhteiden rakentaminen kentällä. Vastaat asiakkaiden lähettämiin tarjouspyyntöihin ja pyrit aina käymään tapaamassa asiakasta ja tekemään tarvekartoituksen paikan päällä. Uskallat rohkeasti tarjota asiakkaalle oviratkaisuja ja tehdä ehdotuksia jo tapaamisessa. Laadit asiakkaasi haasteet ratkaisevan tarjouksen, ja ylipäätään hoidat koko myyntiprosessin alusta loppuun. Asiakaskuntasi koostuu rakennusliikkeistä sekä teollisuuden, liikenteen ja kaupan alan yrityksistä. Tuotteet räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaisesti ja toteutetaan asennettuna mittatilaustyönä. Asioimalla Mesvacin kanssa asiakas saa kaiken tarvitsemansa samasta talosta, tiedon, palvelun, tuotteen, asennuksen ja huollon, eli kokonaisen kulkemisen hallintajärjestelmän. Toimit tiiviissä yhteistyössä asennustiimin sekä huolto- ja tuotanto-organisaation kanssa.

Yleistä:

Nautit toimisesta asiakasrajapinnassa. Sinulla on rakennustekninen koulutus tai aikaisempaa kokemusta tuotteiden myynnistä rakennusalalle ja/tai teollisuuteen. Tarjousten tekeminen ja rakennuspiirustusten lukeminen ovat sinulle entuudestaan tuttua. Sinun on helppoa rakentaa luottamussuhteita asiakkaisiin ystävällisellä ja palveluhenkisellä myyntiotteella. Työskentelytapasi on aktiivinen ja rohkea: Tehtävän hoitaminen ei onnistu tietokoneen takaa, vaan asiakassuhteet rakennetaan tapaamisissa. Rohkeutta tarvitset kauppojen loppuun saattamisessa, eikä pahitteeksi ole, jos tilaisuuden eteen tullessa olet proaktiivisesti asiakkaisiisi yhteydessä ennen virallista tarjouspyyntöäkään. Asiakkaasi sijaitsevat Keski-Suomen ja Päijät-Hämeen alueella, joten toivomme sinun sijaintisi olevan ensisijaisesti Lahden talousalueella tai mahdollisesti Jyväskylän läheisyydessä. Mesvac korvaa kotikonttorista käsin työskennellessäsi siitä aiheutuvia kuluja.

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen ja aktiivisen myyntityötehtävän
- Vakavaraisen ja tunnetun yrityksen työnantajaksesi
- Kattavat ovituotteet ja -palvelut, joita on ilo tarjota ammattiasiakkaille
- Positiivisen ja kannustavan työilmapiirin, sekä osaavien ammattilaisten taustatuen työllesi
- Kilpailukykyisen kiinteän palkkauksen sekä tulokseen sidotun tulospalkkion ja hyvät edut

Odotamme sinulta:

- Rakennusteknistä osaamista sekä kokemusta yritysmyynnistä toimialalla
- Tuloshakuista työskentelyasennetta ja kykyä rakentaa pitkäjänteisiä asiakassuhteita
- Aktiivista otetta työssä ja kenttätyöstä nauttimista
- Organisointikykyä ja itsenäistä otetta työntekoon
- Positiivista asennetta sekä palveluhenkisyyttä
- Kokemus aikaisemmasta tuloksellisesta myyntityöstä katsotaan eduksi


Työtehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätiedot

  • Työsuhteen laatu: Vakituinen
  • Työpaikkojen määrä: 1
  • Työsuhteen kesto: Yli 1v
  • Www: http://www.mesvac.fi
  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Tiia Willman
  • Puh: 0400 499 549
  • Sähköpostitse: tiia.willman@empore.fi

Takaisin listaan