Aluemyyntipäällikkö konemyyntiin, Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala

Suomen Rakennuskone Oy on yksi johtavista maarakennus- ja kaivoskoneiden maahantuojista Suomessa. Yrityksen liikevaihto on voimakkaassa kasvussa ja tulee ylittämään 40 miljoonaa euroa vuonna 2018. Tuloksentekijöitä meillä oli vuoden alussa 65 henkilöä. Päätuotteitamme ovat Komatsun pyöräkuormaajat, louheensiirtoautot sekä kaivu- ja puskukoneet. Lisäksi toimimme edustajana Hamm-jyrille, Husqvarna-maantiivistäjille , Hensley- ja KVX-tuotteille. Panostamme voimakkaasti asiakaslähtöisiin kokonaisratkaisuihin ja palveluihin maarakennus-, teollisuus- ja kaivosyrityksille. Suomen Rakennuskone Oy on osa vakavaraista Sumitomo Corporation-monialakonsernia. Lisätietoa www.sr-o.fi.

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuva:

Aluemyyntipäällikkö työskentelee itsenäisessä tehtävässä ja vastaa maarakennuskoneiden myynnistä Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan toimialueella. Konevalikoimaan kuuluvat Komatsu-kaivukoneet sekä tela- että pyöräalustaisina, pyöräkuormaajat, dumpperit, louheensiirtoautot ja puskukoneet sekä Hamm-jyrät. Asiakaskuntasi koostuu maarakennus-, teollisuus- ja kaivosalan yrittäjistä sekä yrityksistä. Työskentelet kotikonttorilta käsin ja teet asiakaslähtöistä aktiivista ratkaisumyyntityötä olemassa oleville asiakkaillemme sekä uusille asiakkaille. Päivittäinen työ koostuu asiakastapaamisten sopimisista, asiakastapaamisista sekä muusta asiakasyhteydenpidosta. Raportoit työstäsi myyntijohtajalle.

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on hyvä tekninen ymmärrys, joka voi olla peräisin koulutuksesta tai aiemmasta työkokemuksesta. Sinulla voi olla kaupallinen tai tekninen koulutustausta. Pääasia on kuitenkin luontainen kiinnostus toimialaa ja tuotteita kohtaan. Koet kentällä tapahtuvan myyntityön mielekkääksi, sekä sinulla on halu tehdä uusasiakashankintaa. Myyntisyklit saattavat olla pitkiä, joten olet pitkäjänteinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Työskentelet osana myyntitiimiä mutta asioiden itsenäinen eteenpäin vieminen on sinulle luontaista. Sinulla on halu edustaa yritystä, joka tarjoaa laadukasta, henkilökohtaista ja kokonaisvaltaista palvelua asiakkailleen. Odotamme positiivista asennetta ja oma-aloitteisuutta myynnin kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle:

- Kasvavan yrityksen työnantajaksesi
- Vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan
- Koulutuksen tehtävään
- Etenemismahdollisuuksia sekä haasteita työhösi
- Yrityksen ja kollegoidesi tuen työssä menestymiselle
- Kilpailukykyisen palkkamallin sekä mahdollisuuden autoetuun

Odotamme sinulta:

- Kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta teknisestä myynnistä
- Hyvää paikallistuntemusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Tahtoa saavuttaa ja ylittää asetetut tavoitteet
- Asiakas- ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
- Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- Rakennusalan sekä rakennuskoneiden ja laitteiden tuntemus katsotaan eduksi

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätiedot

  • Työsuhteen laatu: Vakituinen
  • Työpaikkojen määrä: 1
  • Työsuhteen kesto: Yli 1v
  • Www: http://www.sr-o.fi
  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Susanna Eskola
  • Puh: 0406208387
  • Sähköpostitse: susanna.eskola@empore.fi

Takaisin listaan