Yritysyhteyspäällikkö, Kokkola

Pohjantähti on asiakkaidensa omistama, valtakunnallinen vakuutusyhtiö, joka on voimakkaasti uudistuva ja kehittyvä. Olemme toimineet vakuutusalalla jo 120 vuotta – tutustu meihin.

Sytytkö asiakastyöstä ja tuloksenteosta? Ovatko kyky luoda erinomainen asiakaskokemus ja verkostoituminen valttejasi?

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänäsi on hoitaa alueen yritysasiakkaiden vakuutusturva kokonaisvaltaisesti kuntoon. Teet itsenäistä, uusien yritysasiakkaiden hankintaan painottuvaa myyntityötä ja tavoitteenasi on oman myyntialueesi kannattava kasvu.

Odotamme sinulta näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä ja kokemusta vakuutusalalta, mielellään yritysmyynnin puolelta. Luonteeltasi olet sinnikäs, aikaansaava ja vuorovaikutustaidoiltasi erinomainen. Asiakkaasi kertovat sinun olevan helposti lähestyttävä, lupauksensa pitävä ja yksilöllisesti vakuutusturvan tarpeet ratkaiseva alan ammattilainen. Ruotsin kielen taito ja kaupallinen koulutus ovat etu tässä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vakuutustoiminnan eturivissä sekä mahdollisuuden kehittää edelleen jo vahvaa asiakaskantaamme ammattitaitoisessa, inhimillisessä ja uudistuvassa yhtiössämme. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden hyvään ja tuloksiasi vastaavaan ansiotasoon sekä kattavat henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Raimo Kurunsaari, p. 040 9053 020.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv viimeistään 22.3.2019 osoitteeseen rekrytointi@pohjantahti.fi. Otsikoi viestisi ”Yritysyhteyspäällikkö/Kokkola/Oma nimi”.

Säilytämme saamiamme hakemuksia liitteineen 6 kk henkilövalinnan tehtyämme.

Lisätiedot

  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Sami Nykänen
  • Puh: 0401563663
  • Sähköpostitse: sami.nykanen@empore.fi

Takaisin listaan