Aluemyyjä, Etelä- / Länsi-Suomi

Suomalainen FMS-Tools Oy on valmistustekniikan asiantuntijatalo jo yli 30 vuoden kokemuksella. FMS-Tools tarjoaa valmistavalle teollisuudelle uraauurtavia valmistusteknisiä ratkaisuja, kuten työkaluja sekä asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä koneistusratkaisuja. Vakiotyökaluvalikoima sisältää mm. lastuavat työkalut, työkalupitimet, työkappalekiinnittimet, automaattisen työkappaleenvaihdon, lastuamisnesteet ja työkappaleiden viimeistelyn. Erikoistyökalut suunnitellaan ja toimitetaan aina asiakkaan tarpeen mukaan.  FMS-Toolsin ratkaisuilla ja maailmanlaajuisen verkoston avulla asiakas saa tuntuvat hyödyt konepajansa tuottavuuteen ja kilpailukykyyn. Laaja kansainvälinen verkosto takaa sen, että yrityksen kautta saa tehokkaasti tiedon uusimmista valmistusteknisistä ratkaisuista, sekä osaamispankin jonka arvo rahassa on mittaamaton. Läheisten asiakas- ja päämies-suhteiden avulla pystytään reagoimaan nopeasti ja joustavasti nykyisiin sekä tuleviin haasteisiin.

Lue lisää yrityksestä ja sen tuotteista osoitteessa: www.fms-tools.fi

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuvaus:

Aluemyyjänä vastaat oman myyntialueesi asiakkuuksien kehittämisestä sekä uusmyynnillisistä toimenpiteistä. Asiakkaitasi ovat erilaiset konepajat valmistavan teollisuuden, erityisesti metalliteollisuuden, alalla. Tapaat verstaiden työnjohtoa ja kokeneita koneistajia, mutta myös tuotantopäälliköitä sekä tehtaan johtajia, ja kartoitat heidän mahdolliset tarpeensa valmistustekniikan parista. Haluat luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita, tarjoat asiakkaan toimintaan räätälöityjä vakio- ja erikoistyökaluratkaisuja, sekä laajennat aktiivisesti olemassa olevien asiakkaiden tuoteryhmiä. Työskentelet kotikonttorilta käsin ja olet valmis edustamaan siellä missä asiakkaat ovat. Myyntialueesi on käytännössä koko Suomi, mutta aluemyynnin kollegoidesi kanssa sinulle rakennetaan asiakassalkku, jonka hoitaminen on omaan sijaintiisi nähden järkevä.

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo näkemystä valmistavan teollisuuden teknologioista. Olet mahdollisesti aiemmin työskennellyt koneistajana tai muussa roolissa konepajaympäristössä. Voit ymmärtää valmistavan koneteollisuuden maailmaa ja tuotteita myös teknisen koulutustaustasi kautta. Mikäli olet aiemmin työskennellyt myyntitehtävässä yrityskentässä, on se suureksi eduksi, mutta työssä menestymisen avaimet voivat löytyä myös kaupallisesta asenteesta, kyvystä kuunnella asiakkaan tarpeita sekä teknisestä asiantuntijuudesta. Viihdyt itsenäisessä työssä, jossa saat kantaa vastuun alueesi myynnistä ja sen kehittämisestä. Saat vahvaa tukea ja erinomaista jatkuvaa koulutusta sekä Suomen organisaatiolta, että edustamiesi tuotteiden päämiehiltä. Vahvan kansainvälisen verkoston vuoksi tarvitset työssä myös sujuvaa englannin kielitaitoa. Liikut viikoittain asiakkaiden luo Suomessa, joten ajokortti on välttämätön. Yritys tarjoaa sinulle hyvät työvälineet sekä halutessasi autoedun.

Tarjoamme sinulle:

• Vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän omalla myyntialueellasi
• Valmiita asiakkuuksia hoidettavaksesi uusmyyntityön lisäksi
• Asiantuntevan tiimin työsi tueksi sekä laadukkaat ratkaisut myytäväksesi
• Työsuhteen alussa tapahtuvan kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
• Osaamistasi vastaavan kuukausipalkan sekä motivoivan vuosibonusjärjestelmän

Odotamme sinulta:

• Ymmärrystä valmistavan teollisuuden parista, joko konepaja-ympäristöstä tai menetelmäsuunnittelusta, tai vastaavasti alan teknistä koulutusta
• Sujuvaa englannin kielen osaamista
• Halua työskennellä asiakasrajapinnassa, aiempi kokemus kenttämyynnistä on etu
• Ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä tunnistaa ja löytää ratkaisut asiakkaiden haasteisiin
• Kykyä itseohjautuvaan ja aktiiviseen työskentelyyn, sekä liikkumisvalmiutta Suomessa

Lisätiedot

  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Tiia Willman
  • Puh: 0400 499 549
  • Sähköpostitse: tiia.willman@empore.fi

Takaisin listaan