Asiakaspalveluhenkilö, Espoo

Tarkett on vakaa ja vastuullinen kansainvälinen yritys, jolla on Suomessa erittäin vahva jalansija. Tarkett valmistaa ja markkinoi lattian- ja seinänpäällysteitä koteihin sekä kokonaisratkaisuja julkisiin tiloihin. Noin 12 000 henkilöä yli 100 maassa työllistävällä Tarketilla on 34 tuotantolaitosta, ja yritys on yksi maailman suurimmista lattiavalmistajista. Tarkett haluaa edistää pitkäjänteistä kestävää kehitystä kiertotalouden periaatteita noudattaen. Yritys on noteerattu vuodesta 2013 Pariisin Euronextissä. Lisätietoja löydät täältä.

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuva:

Asiakaspalveluhenkilönä pääset toimimaan monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myynnin tukitehtävissä Espoon Leppävaaran toimipisteestä käsin. Työskentelet arkisin ma-pe klo 8-16 aikavälillä. Työpäiväsi koostuvat tilausten vastaanottamisesta ja järjestelmään syöttämisestä, asiakaskyselyihin vastaamisesta sekä yhteydenpidosta tehtaille esim. tilausten aikatauluja koskevissa asioissa sekä toimitusseurannasta ja yhteydenpidosta kuljetusliikkeisiin. Työskentelet SAP-järjestelmän parissa. Lisäksi tiimin tehtäviin kuuluu paikallisen varaston hallinnointia, reklamaatioiden käsittelyä, tuotekoodien aktivointia ja hintatietojen päivitystä. Työssäsi tuet kenttämyyjiä ja hoidat laadukkaasti monipuoliset asiakaspalvelutehtävät. Vuositasolla malliston uudistukset ja vuosihinnastojen päivitystyöt tuovat omat erikoisprojektinsa arjen rutiineihin.

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on valmista kokemusta puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuvasta asiakaspalvelutyöstä. Eduksesi on, että sinulla on jo kokemusta SAP-järjestelmän käytöstä. Pohjoismaisessa organisaatiossa käytetään työkielenä suomen lisäksi paljon ruotsia ja tehtaiden kanssa englantia, joten toivomme molempien kielten sujuvaa hallintaa. Arvostamme positiivista luonnetta ja tarkkaa työskentelytapaa, eikä ajoittaisesta stressinsietokyvystäkään ole haittaa. Nautit sekä asiakkaiden auttamisesta että järjestelmien parissa työskentelystä. Työyhteisössämme panostetaan viihtyisään ja kannustavaan ilmapiiriin. Siksi toivomme myös sinun arvostavan näitä asioita, ja tuovan persoonallasi oman panoksesi hyvään työyhteisöön. Tehtävään annetaan kattava perehdytys ja tukenasi on jatkossakin esimies ja ammattitaitoinen tiimi.

Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisen työtehtävän vakaassa, kansainvälisessä ja alansa johtavassa yrityksessä
- Monipuolisen tehtävän asiakaspalvelutyössä
- Laadukkaat tuotemerkit, joiden parissa on ilo työskennellä
- Osaavan ja rennon tiimin, jossa työskennellä
- Kiinteän kuukausipalkan ja kattavan perehdytyksen työhösi

Odotamme sinulta:

- Numerotarkkuutta ja huolellisuutta
- Kokemusta asiakaspalvelutyöstä
- Hyviä vuorovaikutustaitoja englanniksi ja ruotsiksi
- Positiivista ja palveluhenkistä asennetta
- Tiimityöskentelytaitoa

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisääthän hakemustekstiin palkkatoiveesi.

Lisätiedot

  • Työsuhteen laatu: Vakituinen
  • Työpaikkojen määrä: 1
  • Työsuhteen kesto: Yli 1v
  • Www: http://www.tarkett.fi
  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Sami Nykänen
  • Puh: 0401563663
  • Sähköpostitse: sami.nykanen@empore.fi

Takaisin listaan