Aluemyyntipäällikkö, Helsinki

Skilux Oy on vuonna 1998 perustettu yksityinen ja itsenäinen valaisintukku. Valaistus- ja kiskotuotteiden lisäksi tarjoamme valaistussuunnittelua, tuotteidemme asennusta, huoltoa ja ylläpitoa.
Skilux Oy:n kotipaikka on Espoo, pääkonttorimme sekä yksi noutovarastoistamme sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä. Toinen konttorimme ja noutovarastomme löytyy Tampereelta, jonka lisäksi meillä on myyntiedustajat Imatralla ja Turussa. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Henkilökuntamme on motivoitunutta, koulutettua ja asiantuntevaa. Palvelemme asiakkaitamme kymmenien vuosien kokemuksella.

Meille tärkeitä aatteita:

Palveleva: Olemme asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen valoasiantuntija
Luotettava: Kuulumme tilaajavastuu.fi –palveluun, olemme täsmällinen ja rehellinen toimija
Joustava: Ratkaisemme asiakkaan ongelmat parhaalla mahdollisella tavalla, pystymme toimimaan nopeasti ja joustavasti asiakkaamme tarpeiden mukaisesti
Vihreät arvot: Ratkaisuillamme säästätte energiaa. Käytämme laadukkaita tuotteita ja huolehdimme tuotteidemme kierrätyksestä

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuvaus:

Aluemyyntipäällikkö työskentelee valaisinratkaisu- ja valaisinsuunnittelumyynnin parissa pääasiassa pääkaupunkiseudun alueella, mutta tarvittaessa myös muualla Suomessa. Vastaat valaisintuotteiden ja palveluiden myynnistä valitulle asiakassegmentille, erityisesti sähkötukkuliikkeille, mutta myös valtakunnallisille rakennusliikkeille ja talotekniikka-suunnittelijoille. Hoidat myyntiroolissasi nimettyjä nykyisiä asiakkuuksia ja kehität pitkäaikaisia asiakassuhteita aktiivisella otteella. Osallistut myös uusien asiakkaiden hankintaan vastaamalla tarjouspyyntöihin ja kartoitat uusien potentiaalisten asiakkaiden tarpeet. Käyt esittelemässä tuotteita ja ratkaisuja asiakkaille, hinnoittelet tarjoamasi ratkaisut, osallistut valaisinmäärälaskelmien tekoon ja vastaat tarjousprosessin läpiviennistä yleisesti. Avoimessa organisaatiossa pääset keittämään myyntiä ja Skiluxin kilpailukykyä osallistumalla esimerkiksi tuotekehitykseen.

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on valmista kokemusta aktiivisesta yritysmyyntityöstä. Myynnin prosessin toteuttaminen ja asiakaskohtaamiset sujuvat sinulta rutiinilla. Erityisen suuri etu on, mikäli tunnet valaisinratkaisuja jo etuudestaan, tai sinulla on sähkötekninen koulutus/kokemustausta. Myös aiempi myyntikokemus talotekniikan ratkaisujen parissa auttaa tehtävän menestyksekkäässä ja tehokkaassa haltuunotossa. Myyjä-profiililtasi olet pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentaja, ja haluat olla aktiivisessa asiakaskontaktissa viedäksesi tunnetun ja laadukkaan Lival-tuotemerkin sanomaa kentälle. Nautit ratkaisujen esittelystä ja esiintymisestä asiakasrajapinnassa, etkä pelkää ottaa vastuuta tai tuoda tuoreita ajatuksiasi ja kehitysideoita esille organisaation sisällä. Avoin ja iloinen Skluxin tiimi odottaa joukkoonsa hyvällä huumorilla ja vahvoilla vuorovaikutustaidoilla varusteltua aluemyyntipäällikköä – Oletko se Sinä?

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työn kasvuyrityksessä
- Tunnetut ja monipuoliset valaisinratkaisut myytäväksesi
- Valmiin asiakassalkun kehittääksesi ja hyvät edellytykset tehdä uusmyyntiä
- Mahdollisuuden olla kehittämässä tuotesegmenttisi ratkaisuja ja koko yrityksen toimintaa
- Ammattitaitoisen ja avoimen tiimin tuen, hyvät työvälineet
- Joustavat työajat, kilpailukykyisen palkkauksen ja edut

Odotamme sinulta:

- Aiempaa kokemusta ja näyttöjä yritysmyynnissä onnistumisesta
- Sähkö-/valaisinsuunnittelun tai valaisintuotteiden valmis osaaminen on suuri etu
- Ymmärrystä sähkötukkuliikkeiden ja talotekniikka-alan toiminnasta
- Tuloshakuista ja pitkäjänteistä otetta asiakastyössä
- Itsenäistä työotetta kuitenkin nauttien Skiluxin avoimesta yrityskulttuurista ja tiimihengestä

Lisätiedot

  • Työsuhteen laatu: Vakituinen
  • Työpaikkojen määrä: 1
  • Työsuhteen kesto: Yli 1v
  • Www: http://www.skilux.fi
  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Tiia Willman
  • Puh: 0400 499 549
  • Sähköpostitse: tiia.willman@empore.fi

Takaisin listaan