Myyntiedustaja, Oulu

Lejos on jo vuonna 1921 perustettu suomalainen perheyritys, joka tuo maahan ja markkinoi kansainvälisiä elintarvikealan merkkituotteita. Asiakkaina ovat päivittäistavarakaupat, tukkukaupat, kioski- ja huoltoasemaketjut, hotelli- ja ravintolaketjut, henkilöstöravintolat, Duty Free -myymälät sekä elintarviketeollisuus. Lejos seuraa tarkasti maailman ruokatrendejä ja pitää asiakkaansa ajan tasalla alan kehityssuunnista. Päämiehiä on ympäri maailmaa, yli 10 eri maassa.

Lejoksella on pitkä historia ja perheyrityksen vankat perinteet, joista se on ylpeä. Lejos panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin sekä viihtyvyyteen, ja on tämän johdosta ansioitunut yhtenä Suomen parhaista työpaikoista jo kahtena peräkkäisenä vuonna (Great Place to Work, 2017 ja 2018).

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuvaus:

Myyntiedustajana vastaat Lejoksen tuotteiden myynnin kasvattamisesta nykyisille asiakkaille sekä uusien yhteistyökumppaneiden hankkimisesta. Työ on aktiivista kenttämyyntiä. Tapaat päivittäin alueesi kauppiaita ja huolehdit tuoteryhmiesi näkyvyydestä myymälässä. Tehtävänäsi on myös tarjota päättäjille kiinnostavaa tietoa uusista tuotteista sekä niiden tuomista eduista. Osallistut myös yrityksen erilaisiin kehityshankkeisiin ja olet mukana kehittämässä Lejoksen asiakasmielikuvaa ja toimintamalleja. Asiakkaasi sijaitsevat laajalla alueella Lapin, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa.

Yleistä:

Sinulla on valmista ymmärrystä kaupan alasta joko aiemman työkokemuksen tai koulutuksen kautta. Hallitset vähittäiskaupan alan termistön ja tunnuslukujen osalta, ja osaat hyödyntää niitä käytännön työssäsi tavatessasi kauppiaita sekä osastovastaavia. Aiempi kokemus myynnistä tai myynninedistämisen tehtävistä on suureksi eduksi. Tehtävässä menestyminen vaatii kokonaisuuksien hahmottamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sekä yleisimpien tietojärjestelmien osaamista. Haluat työskennellä laatubrändien parissa. Päivittäinen työ on vahvasti kentällä asiakkaiden luona liikkumista, mutta raportointi ja toimistotyöt tehdään kotikonttorilta käsin. Lejos tarjoaa työssä tarvittavat työvälineet. Saat käyttöösi myös yrityksen autoedun, koska alue on suuri ja vaatii paljon liikkumista. Pääpaino asiakkaissa Oulun seudulla ja rannikkoalueella, mutta liikkuessasi kauemmas, esim. Lapin alueelle, työ vaatii säännöllisesti myös yöpymisiä.

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työn alallaan tunnetun ja kasvavan yrityksen palveluksessa
- Kilpailukykyiset ja hyvämaineiset tuotteet myytäväksesi
- Mielenkiintoisen ja haastavan tehtävänkuvan
- Kattavan perehdytyksen sekä organisaation tuen työllesi
- Hyvät työvälineet sekä motivoivan palkkauksen ja autoedun

Odotamme sinulta:

- Kokemusta vähittäiskaupan myymäläympäristöstä ja sen toimintaperiaatteista
- Tuloshakuisuutta ja aktiivisuutta, sekä halua saada asioita aikaiseksi
- Kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana tiimiä
- Kiinnostusta elintarvike-alaa kohtaan ja halua kehittyä alan ammattilaiseksi
- Kyvykkyyttä yleisimpien IT-ohjelmien käytössä
- Matkustusvalmiutta myyntialueellasi

Työ on alkuun määräaikainen 31.3.2020 saakka, mutta työsuhteen jatko vakituisena on mahdollinen. Toivomme sinun voivan aloittaa työssä mahdollisimman pian.

Lisätiedot

  • Työsuhteen laatu: Vakituinen
  • Työpaikkojen määrä: 1
  • Työsuhteen kesto: Yli 1v
  • Www: http://www.lejos.fi
  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Tiia Willman
  • Puh: 0400 499 549
  • Sähköpostitse: tiia.willman@empore.fi

Takaisin listaan