Myyntineuvottelija, Helsinki

Intrum on Euroopan johtava luotonhallinnan asiantuntija ja tehtävämme on toimia terveen talouden suunnannäyttäjänä. Tehostamme ratkaisujemme avulla yritysten rahankiertoa ja parannamme niiden kannattavuutta. Intrumilla on toimipisteitä 24 Euroopan maassa ja yrityksen palveluksessa työskentelee yhteensä yli 8 000 terveen talouden ammattilaista. Suomessa meitä intrumlaisia on jo yli 400. Lisätietoja  www.intrum.fi

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuva:

Myyntineuvottelijan tehtävässä konsultoit yritysjohtoa puhelimitse luotonhallinnan ulkoistamisen ja tehostamisen eri vaihtoehdoista ja tarjoat heille kokonaisvaltaisia saatavien hallinnan ratkaisuja. Asiakaskunta koostuu pääsääntöisesti pk-sektorin yritysasiakkaista koko Suomen alueella. Pääset tarttumaan mielenkiintoiseen ja itsenäiseen tehtävään, jossa sinulla on näyttöjen kautta myös mahdollisuuksia edetä urallasi. Tehtävä koostuu pääosin aktiivisesta uusasiakashankinnasta, mutta myyntityön lisäksi tiimi vastaa koko myynnin asiakaspalvelusta. Luotonhallinnan markkinajohtajana Intrum tuottaa myyntineuvottelijoille myös valmiita yhteydenottopyyntöjä. Tehtävän hoitamiseen on rakennettu älykkäät prosessit, jotka mahdollistavat työn laadukkaan ja tehokkaan hoitamisen. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen tehtävässä menestymiseen. Työskentelet avokonttorissa osana energistä myyntitiimiä, viihtyisissä toimitiloissa Helsingissä.

Yleistä:

Tehtävässä menestyminen edellyttää periksiantamatonta asennetta ja halua päästä tarjoamaan asiakkaille ratkaisuja terveen talouden suunnannäyttäjänä. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemusta myyntityöstä. Tehtävä sopii erinomaisesti palveluhenkiselle, aktiiviselle ja itseohjautuvalle henkilölle. Sinulla on kaupallinen ajattelutapa ja kyvykkyys hahmottaa liiketoimintaa kokonaisuutena. Suhtaudut asioihin positiivisesti, olet tiimipelaaja ja toimit sujuvasti yhteistyössä myös sisäisten sidosryhmien kanssa. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Haluat toimia tehtävässä, jossa pääset oman tekemisen kautta vaikuttamaan myös ansiotasoosi. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työn tunnetussa ja kansainvälisessä organisaatiossa
- Ajankohtaiset ja laadukkaat palvelut myytäväksesi
- Kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen
- Nuorekkaan ja energisen työyhteisön
- Motivoivan yhdistelmäpalkkauksen (aluksi takuupalkka) ja muut työsuhde-edut

Odotamme sinulta:

- Aktiivista työskentelyotetta ja myyntihenkisyyttä
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista
- Kiinnostusta kehittyä luotonhallinnan alalla

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä.

Lisätiedot

  • Työsuhteen laatu: Vakituinen
  • Työpaikkojen määrä: 2
  • Työsuhteen kesto: Yli 1v
  • Www: http://www.intrum.fi
  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Susanna Eskola
  • Puh: 0406208387
  • Sähköpostitse: susanna.eskola@empore.fi

Takaisin listaan