Avainasiakaspäällikkö, Espoo

Ouman kehittää ja myy älykkäitä rakennusautomaatiotuotteita ja -järjestelmiä urakoitsijoille sekä laitevalmistajille sekä tuottaa palveluja kiinteistönomistajille. Liiketoimintamme koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Suunnittelemme ja valmistamme asiakasräätälöityjä lämmityksen ja ilmanvaihdon säätimiä laitevalmistajille, myymme Ouman rakennusautomaatiotuotteita automaatiourakoitsijoille ja tarjoamme kiinteistönomistajille palveluita. Toimimme pohjoismaissa, Baltiassa ja venäjällä. Ouman-konsernin liikevaihto on 35 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yhteensä 295 henkilöä.

Ouman Oy on saavuttanut lämmönsäädön markkinajohtajuuden Suomessa. Menestyksen takana ovat asiakastarpeiden onnistunut täyttäminen, helppokäyttöisyys sekä tuotteiden tekninen edistyksellisyys ja luotettavuus. Lisätietoa www.ouman.fi.

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuva:

Avainasiakaspäällikkönä vastaat nimetyistä asiakkuuksista Uudenmaan toimialueella. Tehtäväsi on olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen ja syventäminen. Asiakkaitasi ovat kotimaiset kiinteistönomistajat niin yksityisellä kuin kuntasektorilla. Keskustelet hankintaorganisaation ja ylimmän johdon kanssa räätälöidyistä kiinteistöautomaatio ja energiatehokkuusratkaisuista. Taustan ja osaamisen karttuessa sinulla on myös mahdollisuus päästä laajentamaan asiakaskuntaasi erilaisiin asiakkuuksiin. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien, kuten asentajien, käyttömestareiden ja liiketoimintajohdon kanssa. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja tiimin tuen tehtävässä menestymiseen. Työskentelet Espoon toimipisteeltä käsin ja raportoit työstäsi myyntijohtajalle.

Yleistä:

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta teknisestä projektimyynnistä. Lisäksi työssä menestyminen vaatii tuloshakuisuutta, näkemyksellisyyttä ja kykyä työskennellä alati kehittyvässä sekä kasvavassa organisaatiossa. Tarjoat asiakkaalle ratkaisuja kiinteistöjen arvon kasvattamiseen Oumanin laitteiden, järjestelmien ja palveluiden avulla. Sinulla on liiketoiminnallista ymmärrystä, jonka avulla pystyt perustelemaan investoinnin hyödyt asiakkaalle. Eduksi katsomme kokonaisvaltaisen ymmärryksen rakennusautomaatioprojekteista, sekä LVI-tekniikasta. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työssä rakennusautomaatioalan vakavaraisessa, kotimaisessa yrityksessä, huipputuotteiden parissa.

Tarjoamme sinulle:

- Vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan
- Vakavaraisen ja hyvämaineisen yrityksen työnantajaksesi
- Mielenkiintoisen toimialan ja kasvavat markkinat
- Kilpailukykyiset ja valmiit tuotteet myytäväksesi
- Osaavan ja työhönsä sitoutuneen työyhteisön
- Kilpailukykyisen palkkauksen
- Kannustavan työyhteisön tuen

Odotamme sinulta:

- Teknistä projektimyyntikokemusta
- Tuloshakuista asennetta
- Halua tehdä liikkuvaa ja ennakoivaa myyntityötä
- Järjestelmällistä ja itseohjautuvaa otetta työhön
- Oman auton käyttömahdollisuutta

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemustekstin yhteydessä.

Lisätiedot

  • Työsuhteen laatu: Vakituinen
  • Työpaikkojen määrä: 1
  • Työsuhteen kesto: Yli 1v
  • Www: http://www.ouman.fi
  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Susanna Eskola
  • Puh: 0406208387
  • Sähköpostitse: susanna.eskola@empore.fi

Takaisin listaan