Myyntineuvottelija / toimistoassistentti, Vantaa

Suvanto Trucks Oy on 2008 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua raskaan kaluston ja sen lisätarvikkeiden myynnissä. Suvanto Trucks on Suomen suurin merkkiriippumaton raskaan ajokaluston kauppias sekä pohjoismaisestikin merkittävä toimija, joka on tehnyt kymmenessä vuodessa voimakasta kasvua. Yrityksellä on toimipisteet Vantaalla, Turussa ja Tampereella, mutta toiminta kattaa koko Suomen. Suvanto Trucks tähtää voimakkaaseen kasvuun Suomessa ja Pohjoismaissa. Lue lisää osoitteessa www.suvantotrucks.com

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuvaus:

Tärkein tehtäväsi myyntiassistenttina on auttaa Suvanto Trucksin kenttämyyntitiimiä asiakastapaamisten varaamisessa. Saat valmiit ja laadukkaat prospektilistat, joista on näppärä kontaktoida puhelimitse oikea päättäjä ja käydä alustavat keskustelut heidän ajoneuvotarpeista nyt ja tulevaisuudessa. Olet yhteydessä sekä uusiin että olemassa oleviin yritysasiakkaisiin, mutta monipuolisessa tehtävässä osallistut tarvittaessa myös muihin myynnillisiin tukitoimiin ja myyntikampanjoihin. Välität potentiaaliset kontaktit alueen kenttämyyjälle, joka jatkaa keskustelemista syvällisemmin heidän tarpeestaan. Varmistat myyjälle hyvän pohjan tapaamisiin tarjoamalla mahdollisimman kattavat alkutiedot keskustelunne perusteella. Myyntityön lisäksi otat vastaan asiakkaita Vantaan toimistolla, ja saat muutenkin ottaa vastuuta toimiston ylläpidosta.

Yleistä:

Tehtävässä menestymiseksi et tarvitse vuosikausien kokemusta puhelinmyynnistä tai buukkauksesta, sillä Suvanto Trucksin asiakkaat ovat sosiaalisia ja miellyttäviä yrityspäättäjiä, joiden kanssa tärkeintä on omata hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot ja aito halu kuunnella asiakkaasi tarvetta. Toki on tärkeää, että olet myynnillinen luonne ja haluat päästä tavoitteisiin, samoin kuin että koet puhelimitse asiakkaiden kanssa toimimisen miellyttävänä. Englannin kielitaito on ehdoton edellytys työssä pärjäämiselle, sillä kansainvälistyvässä yrityksessä on hyvät kehittymismahdollisuudet esimerkiksi viennin parissa. Nuorekkaassa ja innovatiivisessa tiimissä on muutenkin todella helppo saada lisävastuita ja kehittyä uralla. Toivomme tämän takia excelin käytön osaamista, hyviä matemaattisia taitoja sekä kykyä pitää langat käsissä, sillä Suvanto Trucksilla on jo mielessä sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä myyntityön lisäksi. Huumorintajuinen ja positiivinen tiimi odottaa uutta myyntiassistenttiaan!

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työn menestyvässä markkinajohtajayrityksessä
- Monipuolisen työn myynnin tukitoiminpiteiden parissa
- Erinomaiset kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä yrityksessä
- Iloisen ja sosiaalisen organisaatiokulttuurin, jossa on positiivinen meininki
- Kattavan perehdytyksen toimialalle sekä yrityksen toimintaan
- Yhdistelmäpalkkauksen, jossa on realistiset mahdollisuudet huippuansioihin

Odotamme sinulta:

- Myynnillistä asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja puhelimessa
- Englannin kielitaitoa
- Kykyä pitää langat käsissä
- Halua tehdä laadukasta asiakastyötä ja tarjota korkeatasoista palvelua
- Excelin käytön vähintään perustasoista osaamista sekä numerotarkkuutta

Lisätiedot

  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Tiia Willman
  • Puh: 0400 499 549
  • Sähköpostitse: tiia.willman@empore.fi

Takaisin listaan