Aluemyyntipäällikkö, Pääkaupunkiseutu / Etelä-Suomi

Energent Oy on suomalainen esitestattujen ilmanvaihtokoneiden valmistukseen, tuotekehitykseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Energentin vahva Rtek-tuotemerkki on tunnettu ja arvostettu talotekniikan suunnittelutoimistojen ja asiantuntijoiden keskuudessa. Rtek-brändimielikuva rakentuu parhaasta käyttäjäkokemuksesta sekä panostuksesta kestävään kehitykseen ja raikkaaseen tulevaisuuteen. Kattava tuotevalikoima sisältää edistyneitä, helposti käyttöönotettavia ilmanvaihtokoneita, jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Energent tarjoaa suunnittelijoille vaivattoman ja kustannustehokkaan Presimer-mitoitusohjelman, joka auttaa suunnittelijoita oikeiden laitteiden valinnassa. 

Energentillä on vahva ympäristöystävällinen arvomaailma. Yritys pyrkii aktiivisesti pienentämään prosessien, tuotteiden sekä palvelujen ympäristövaikutuksia. Tuotantoprosessissa käytetään ainoastaan ensiluokkaisia kierrätettäviä materiaaleja.  Ympäristön huomioidaan kaikissa tuotteissa aina suunnittelusta tuotantoon, logistiikkaan ja kierrätykseen.

Energentillä on kaksi tehdasta, joista toinen sijaitsee Ilmajoella ja toinen Oulaisissa. Energent Oy on perustettu vuonna 1982, ja yritys työllistää tällä hetkellä 50 ammattilaista, jotka työskentelevät tiiviinä ryhmänä ja kehittävät yrityksen toimintaa vastaamaan markkinasignaaleihin ja asiakkaiden tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuvaus:

Aluemyyntipäällikkönä vastuullasi on Etelä-Suomen alueen myynti ja asiakkuuksien ylläpito. Työsuhteen alkuvaiheessa tehtävänäsi on kehittää luottamussuhteet Energentin nykyisiin avainasiakkuuksiin. Tapaat aktiivisella otteella alueen LVI-suunnittelijoita, urakoitsijoita sekä tukkuliikkeiden myyjiä. Esittelet käynneillä Energentin Rtek-tuotteita sekä suunnittelutyökaluja, ja pyrit toiminnallasi tarjoamaan suunnittelijoille ja urakoitsijoille helppoutta ja tehokkuutta heidän arkeensa. Jatkossa hoidat asiakkuuksia vahvan teknisen tuen roolissa, ja tässä vaiheessa saat myös kontaktoitavaksi uusia potentiaalisia yrityksiä, joille Energentin huippulaitteet ja ohjelmistot eivät vielä ole tuttuja.

Yleistä:

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on tarvittava ymmärrys ja osaaminen ilmanvaihtoalasta ja -koneista. Sinulla on mahdollisesti jo kattava tekninen osaaminen ja koulutus, joten pystyt keskustelemaan asiantuntija-asiakkaidesi kanssa nopeasti tarvittavalla tasolla ja vastaamaan heidän kysymyksiinsä. Myös muu talotekniikan osaaminen toimii hyvänä pohjana, mikäli olet hyvä omaksumaan uusia teknisiä asioita, sillä Energent tarjoaa kattavan perehdytyksen tuotteisiinsa ja alalle. Aiempi osaaminen aktiivisesta myynnistä on ehdoton etu, mutta tärkeintä on se, että nautit aidosti asiakaskohtaamisista ja työn sosiaalisuudesta. Haluat auttaa asiakkaita, joten kuuntelemisen taito on tärkeämpää kuin tuotejargonin luetteleminen asiakastapaamisissa. Myyntisyklit voivat kestään puolesta vuodesta yli vuoteen, joten pitkäjänteisyys ja maltti tulosten saamisessa on olennaista. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Ilmajoella ja Oulaisissa, joten työskentelet itsenäisellä otteella Etelä-Suomesta, mieluiten pk-seudulta käsin. Tiimi tukee sinua toki työssäsi, ja olette säännöllisesti yhteydessä myynnin esimiehen ja koko tiimin kanssa. Voit työskennellä kotikonttorilta, mutta yritys voi myös hankkia sinulle työpisteen kotisi ulkopuolelta. Toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta asiakastapaamisten suorittamiseen.

Tarjoamme Sinulle:

- Vakituisen työn alallaan tunnetussa ja suomalaisessa yrityksessä
- Hyvämaineiset, tunnetut ja halutut tuotteet myytäväksesi
- Olemassa olevan asiakassalkun jalostettavaksesi, sekä hyvät työkalut uusasiakashankintaan
- Itsenäisen työnkuvan ja hyvät vaikuttamisen mahdollisuudet
- Asiantuntijaorganisaation sekä kokeneen myyntitiimin tuen työllesi
- Kannustavan työilmapiirin, kiinteän kuukausipalkan ja hyvät työsuhde-edut
- Mahdollisuuden olla kasvamassa alan halutuimmaksi ilmanvaihtokonetoimittajaksi

Odotamme Sinulta:

- Tehtävään soveltuvaa teknistä työkokemusta ja/tai koulutusta
- Valmis osaaminen IV-alasta ja -laitteista on eduksi
- Tuloshakuista ja ratkaisukeskeistä myyntiasennetta
- Itsenäistä ja pitkäjänteistä työskentelytapaa
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä herättää vahvaa luottamusta asiakkaiden suuntaan
- Matkustusvalmiutta ja oman auton käyttömahdollisuutta


Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen, mutta halutessasi Energent voi myös keskustella mahdollisuudesta tarjota työtä yrittäjäsopimuksella.


”Energent tarjoaa tarpeisiimme sopivat laitteet ja pystyy varustelemaan, automatisoimaan ja sähköistämään koneitaan jo valmiiksi. Energentin myynti saadaan kiinni aina kun tarve vaatii, ja tarjouksiin sekä kysymyksiin vastaaminen on ollut suoraviivaista. Myös teknisimpiin asioihin löytyy Energentiltä asiantuntijatason tukea.” Kuuntele lisää Energentin tyytyväisten asiakkaiden tarinoita ja tutustu referenssikohteisiin: https://www.energent.fi/referenssit/asiakaskokemukset/

Tule osaksi Energentin menestystarinaa ja hae tehtävään!

Lisätiedot

  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Tiia Willman
  • Puh: 0400 499 549
  • Sähköpostitse: tiia.willman@empore.fi

Takaisin listaan