Myyntiedustaja, Pohjanmaa ja Keski-Pohjanmaa

KAO Finland Oy on osa kansainvälistä KAO-konsernia ja maamme johtava kampaamoalan yritys, joka keskittyy palvelemaan ainoastaan kampaamoja. Toimintamme Suomessa käsittää omistamiemme GOLDWELL ja KMS -brändien ja maahantuomiemme OLYMP- ja SASSI-kalusteiden sekä huolellisesti valittujen tarvikemerkkien myynnin. GOLDWELL toimii yli 40 maassa ympäri maailman. Kao Finland Oy:ssä työskentelee 28 henkilöä.

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuva:

Myyntiedustajan työtehtävässä vastaat oman alueesi myynnistä kampaamoasiakkaille. Työskentelet asiakasrajapinnassa pääasiassa Seinäjoki - Vaasa – Kokkola – Ylivieska -alueella, lisäksi asiakkaitasi sijaitsee Länsi-rannikon alueella aina Ouluun saakka. Tapaat aktiivisesti yritysasiakkaita ja vahvistat heidän tietämystään GOLDWELL & KMS -brändituotteiden, maahantuomiemme OLYMP- ja SASSI-kalusteiden sekä huolellisesti valittujen tarvikemerkkien osalta. Tarjoat jo olemassa oleville ja uusille asiakkaille ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen, tuotteiden lisäksi erilaisten koulutusten, kampanjojen sekä markkinoinnin keinoin. KAO Finland kouluttaa henkilökuntaa aktiivisesti, jotta myyntiedustajalla on aina käytössään tuoreimmat tiedot työnsä tueksi. Yrityksen sijaintipaikka on Helsinki. Perehdytyksen jälkeen työskentelet toimialueella sijaitsevalta kotikonttorilta käsin.

Yleistä:

Tehtävässä menestyt, kun sinulla on aiempaa kokemusta myyntityöstä. Olet kiinnostunut kauneusalasta ja sen trendeistä. Tehtävä sopii erinomaisesti myynninnälkäiselle, aktiiviselle ja itseohjautuvalle henkilölle. Sinulla on tavoitteellinen asenne, hyvät sosiaaliset taidot ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Haluat toimia kentällä asiakasrajapinnassa ja päästä vakuuttamaan sekä luomaan luottamussuhteita asiakkaisiin. Suhtaudut asioihin positiivisesti, olet luontainen esiintyjä ja toimit sujuvasti yhteistyössä myös sisäisten sidosryhmien, kuten kouluttajien ja liiketoimintajohdon kanssa. Työsi tukena on esimies ja ammattitaitoinen tiimi. KAO Finland on osa KAO-konsernia, joten kansainvälisessä organisaatiossa toivomme suomen lisäksi sujuvaa englannin kielitaitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen ja monipuolisen tehtävänkuvan
- Maailman johtavat tuotemerkit myytäväksesi
- Motivoivan yhdistelmäpalkkauksen, sekä hyvät työsuhde-edut
- Hyvät kehittymismahdollisuudet yrityksen sisällä ja jatkuvan koulutuksen
- Vakavaraisen yrityksen työnantajaksesi
- Ammattitaitoisen ja ketterän organisaation sekä tiimin tuen
- Mahdollisuuden autoetuun

Odotamme sinulta:

- Kokemusta tulosvastuullisesta työtehtävästä
- Yrittäjähenkistä, positiivista ja järjestelmällistä työskentelyotetta
- Halua luoda pitkäaikaisia ja kestäviä asiakassuhteita
- Hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakaspalvelutaitoja
- Matkustusvalmiutta
- Kiinnostusta alaa ja myytäviä tuotteita kohtaan

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemustekstin yhteydessä.

Lisätiedot

  • Työsuhteen laatu: Vakituinen
  • Työpaikkojen määrä: 1
  • Työsuhteen kesto: Yli 1v
  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Susanna Eskola
  • Puh: 0406208387
  • Sähköpostitse: susanna.eskola@empore.fi

Takaisin listaan