Yhteyspäällikkö , Helsinki

Intrum on Euroopan johtava luotonhallinnan asiantuntija ja tehtävämme on toimia terveen talouden suunnannäyttäjänä. Tehostamme ratkaisujemme avulla yritysten rahankiertoa ja parannamme niiden kannattavuutta. Intrumilla on toimipisteitä 24 Euroopan maassa ja yrityksen palveluksessa työskentelee yhteensä yli 8 000 terveen talouden ammattilaista. Suomessa meitä intrumlaisia on jo yli 400. Lisätietoja  www.intrum.fi

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuvaus:

Yhteyspäällikön tehtävässä konsultoit yritysjohtoa luotonhallinnan ulkoistamisen ja tehostamisen eri vaihtoehdoista ja tarjoat heille kokonaisvaltaisia saatavien hallinnan ratkaisuja. Pääset tarttumaan itsenäiseen ja vastuulliseen tehtävään, jossa sinulla on kehittymisen mahdollisuuksia tulevaisuudessa myös kansainväliselle tasolle. Tehtävä koostuu pääosin aktiivisesta uusasiakashankinnasta sekä nykyisten avainasiakkuuksien hoitamisesta. Asiakaskuntasi koostuu eri kokoisista yritysasiakkaista ja osallistut myös asiakkaidesi liiketoiminnan kehittämiseen oman tuoteryhmäsi osalta. Työskentelet asiakasrajapinnassa pääasiassa pääkaupunkiseudulla, ja työ sisältää säännöllistä liikkumista alueella. Tukikohtasi sijaitsee viihtyisissä toimitiloissa Helsingissä.

Yleistä:

Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta aktiivisesta BtoB- ratkaisumyynnistä, sekä tuloshakuista työskentelyasennetta. Ymmärrät yritysten taloushallinnon prosesseja ja kykenet tarjoamaan rohkeasti laajoja palveluratkaisuja asiakkaallesi. Suhtaudut asioihin positiivisesti, olet hyvä tiimipelaaja ja toimit sujuvasti yhteistyössä myös sisäisten sidosryhmien, kuten liiketoiminnan ja markkinoinnin kanssa. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja Sinulla on kyky kantaa vastuuta sekä asiakkaista että myyntiprosesseista kokonaisuudessaan. Olet vakuuttava esiintyjä ja nautit työskentelystä asiakasrajapinnassa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Lisäksi ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työn tunnetussa ja kansainvälisessä organisaatiossa
- Ajankohtaiset ja laadukkaat palvelut myytäväksesi
- Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen
- Nuorekkaan ja energisen työyhteisön
- Motivoivan yhdistelmäpalkkauksen (aluksi takuupalkka)
- Vapaan autoedun

Odotamme sinulta:

- Aktiivista työskentelyotetta ja myyntihenkisyyttä
- Kokemusta ratkaisukeskeisestä BtoB-myynnistä
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- Kielitaitoa (englanti välttämättömyys, ruotsi on etu)
- Kiinnostusta kehittyä luotonhallinnan alalla

Lisätiedot

  • Työsuhteen laatu: Vakituinen
  • Työpaikkojen määrä: 1
  • Työsuhteen kesto: Yli 1v
  • Www: http://www.intrum.fi
  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Susanna Eskola
  • Puh: 0406208387
  • Sähköpostitse: susanna.eskola@empore.fi

Takaisin listaan