Sales Group Manager, Helsinki

Edenred on maailman johtava prepaid-maksuvälineratkaisujen tarjoaja, joka kehittää palveluja työntekijöiden hyvinvoinnin ja organisaatioiden toiminnan tehostamiseksi. Edenred on listattu Pariisin Euronext-pörssiin ja yritys toimii 45 maassa 8 500 työntekijän voimin. Konserni tukee myös julkisia organisaatioita sosiaalisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Yrityskulttuurimme perusta on arvoissamme, joita ovat: Intohimo asiakkaisiin, Kunnioitus, Mielikuvitus, Yksinkertaisuus ja Yrittäjähenkisyys; ja ne ovat läsnä kaikessa mitä teemme. 

Suomessa Edenred Finland on maan johtava työsuhde-etujen tarjoaja. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa 70 henkilön voimin Helsingissä ja Tampereella. Valikoimaamme kuuluu lounas, liikunta- ja kulttuuri- sekä työmatkaeturatkaisut. Edenredin maksuratkaisut käyvät yli 21 500 käyttöpaikassa ympäri Suomea. Palvelemme yli 15 000 yritysasiakasta ja ratkaisuitamme käyttää yli 300 000 työntekijää erikokoisissa organisaatioissa. Vuonna 2017 maksuvälineidemme volyymi oli yli 225 miljoonaa euroa.Olemme Suomen ainoa henkilöstöetujen tarjoaja, jolla on käytössään oman mobiiliratkaisun lisäksi myös Apple Pay ja Google Pay.

Voit tutustua meihin lisää kotisivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme esimerkiksi Instagramissa @edenredfinland.

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuvaus:

Sales Group Managerina vastuullasi on viisihenkisen Inside Sales-myyntitiimin johtaminen. Tiimisi myyjät tekevät aktiivista B2B-myyntiä contact center-ympäristössä. Tiimin vastuulla ovat Edenredin pienet- ja keskisuuret asiakkaat sekä uusasiakashankinta. Vastaat kasvusta kokonaisuudessaan alueellasi, tiimin tuloksesta, sekä laadullisten ja määrällisten mittareiden täyttymisestä. Huolehdit siitä, että tiimisi saa parhaat myynnin työkalut käyttöönsä esimerkiksi liidigeneroinnin, tavoiteasetannan ja laadukkaiden soittolistojen muodossa. Tuet valmentavalla otteella tiimisi päivittäistä tekemistä, kannustat kohti entistä parempia tuloksia sekä kehität niin koko tiimin kuin sen yksilöidenkin toimintaa ja osaamista. Työskentelet tiimisi kanssa arkipäivisin Edenredin Vallilan toimipisteessä.

Yleistä:

Tehtävässä menestymisen ensisijainen edellytys on kattava osaaminen telesales-toiminnoista. Olet itse menestynyt puhelimitse tehtävässä myynnissä, joten pystyt ohjaamaan tiimisi yksilöitä hyvin käytännönläheisellä tavalla sekä kehittämään heidän myyntiosaamista entisestään. Ideaalitilanteessa sinulla on ainakin jonkin verran kokemusta lähiesimiestyöstä myynnin parista, mutta myös muu johtamiskokemus on eduksi. Pääasia on, että sinulla on selkeä näkemys siitä, miten myyntijoukkoa johdetaan kohti huippusuorituksia ja mitä hyvä asiakastyytyväisyys vaatii. Olet luontaisesti innostava ja positiivinen, ja näin luot myös tiimillesi ideaalin työilmapiirin ja parhaan mahdollisen myyntifiiliksen! Ymmärrät myynnin ja markkinoinnin yhteistyön tärkeyden liidien generoinnissa, ja verkostoidut helposti useiden sidosryhmien kanssa talon sisällä sekä suomen että englannin kielellä. Keskisuuressa ja perhekeskeisessä yrityksessä sinulla on vaikutusmahdollisuudet kehittää toimintoja, joten toivomme sinulta myös innokkuutta kehittämiseen.

Tarjoamme Sinulle:

- Vakituisen tehtävän kansainvälisessä ja vakavaraisessa yrityksessä
- Vastuullisen esimiesroolin, hyvät vaikutusmahdollisuudet sekä itsenäisen vastuun myyntitiimisi toiminnan ja tulosten kehittämiseen
- Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan, jossa pääset kehittämään vastuualueesi keskeisiä prosesseja ja niitä tukevia työkaluja
- Hyvät työkalut tiimisi tulosten varmistamiseksi
- Merkityksellisen työn, sillä yhteinen missiomme on vaikuttaa suomalaisten hyvinvointiin tuotteidemme kautta
- Yrityskulttuurin, johon kuuluu toistemme kannustaminen ja auttaminen
- Hyvinvointi on kaiken toimintamme keskiössä, niin visiossamme, yrityskulttuurissamme kuin toimistomme mööbeleissä. Meille on tärkeää, että jaat tämän arvopohjan. Siksi myös työsuhde-etuihisi kuuluu Lounas-, Liikunta- ja kulttuuri ja Työmatkaedut, ja toki tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen.

Odotamme Sinulta:

- Vahvoja näyttöjä menestymisestä puhelimitse tehtävästä myyntityöstä
- Kattavaa ymmärrystä telesales-myyntiprosesseista ja -työkaluista
- Kokemusta lähiesimiehenä toimimisesta
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä sparrata ja coachata myyjiä inspiroivalla tavalla
- B2B-myynnin osaaminen on etu


Tervetuloa, uusi Sales Group Managerimme!

Lisätiedot

  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Tiia Willman
  • Puh: 0400 499 549
  • Sähköpostitse: tiia.willman@empore.fi

Takaisin listaan