Trukkimyyjä, Etelä-, Länsi- ja Keski-Suomen alueelle

Vuonna 1920 perustetulla Still-konsernilla on yli 8000 työntekijää ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli 1,96 miljardia euroa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Hampurissa. Still on sisälogistiikan toimittaja, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat mm. haarukkavaunut, varastotrukit, vastapainotrukit, keräilytrukit, ja automaattitrukit. Trukit valmistetaan Saksan tehtailla Hampurissa ja Reutlingenissä sekä Ranskan tehtaalla Montatairessa. Varaosien keskusvarasto sijaitsee Hampurissa.

STILL Finland on ollut osa STILL-konsernia vuoden 2018 helmikuun alusta alkaen. Yritys työllistää tällä hetkellä 18 työntekijää. Lisätietoja www.still-trukit.fi.

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuva:

STILL on yksi maailman johtavista yrityksistä, joka valmistaa, myy ja huoltaa kaikkia nykyaikaisessa sisälogistiikassa tarvittavia koneita ja järjestelmiä. STILL Finlandin trukkimyyjän tehtävässä vastaat monipuolisen tuotevalikoiman myynnistä Etelä-, Länsi- ja Keski-Suomen alueella. Lisäksi yritys tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden laitevuokraukseen, vaihtoon sekä rahoitukseen. Tavoitteenasi on kasvattaa alueesi liikevaihtoa sekä asiakaskuntaa tekemällä aktiivista uusasiakashankintaa ja reagoimalla sisään tuleviin tarjouspyyntöihin. Asiakaskuntasi koostuu pääsääntöisesti kotimaisista sekä kansainvälisistä avainasiakkuuksista, mutta kartoitat yritysasiakkaiden tarpeita yrityskoosta riippumatta. Trukkimyyjänä tarjoat täydellisen palveluratkaisun sisälogistiikassa tarvittavien koneiden osalta, sisältäen huoltopalvelut. Työ on liikkuvaa, kartoituslähtöistä ratkaisumyyntiä, jossa vastaat itsenäisesti koko myyntiprosessista. Työskentelet kotikonttorilta käsin ja olet valmis edustamaan siellä missä asiakkaat ovat. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Vantaalla.

Yleistä:

Työtehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta myyntityöstä, mielellään teknisten tuotteiden parista. Olet tavoitteellinen, sopeutumiskykyinen ja oma-aloitteinen myyntityön ammattilainen, jolle asiakassuhteiden aktiivinen luominen ja määrätietoinen kehittäminen ovat ominaisia piirteitä. Eduksesi katsotaan logistiikan tuntemus, mutta ratkaiseva tekijä on kuitenkin tinkimätön halu oppia uutta ja kehittyä edelleen. Tukenasi on oman huolto-organisaation lisäksi vahva alueellinen sopimushuoltokumppaneiden verkosto. Työssäsi raportoit Suomen maajohtajalle, joka myös perehdyttää sinut työhösi. Tehtävässä menestymiseen saat jatkuvan tehtaan tuotekoulutuksen. Kansainvälisessä organisaatiossa työskentelet luontevasti ja ammattimaisesti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle:

- Vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan
- Organisaation taustatuen ja kilpailukykyiset ratkaisut asiakkaillesi
- Kannustavan palkkauksen, joka koostuu pohjapalkasta ja provisioista
- Alkuperehdytyksen sekä tarvittavan tuen tehtävässä menestymiseen
- Vapaan autoedun

Odotamme sinulta:

- Aikaisempaa työkokemusta teknisestä myyntityöstä
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista sekä hyviä IT-taitoja
- Matkustusvalmiutta
- Tekninen koulutus katsotaan eduksi

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemustekstin yhteydessä.

Lisätiedot

  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Susanna Eskola
  • Puh: 0406208387
  • Sähköpostitse: susanna.eskola@empore.fi

Takaisin listaan