Tekninen myyntiedustaja , Lahti, Päijät-Häme

Kansainvälinen Berner Group on perustettu vuonna 1957. Berner on yksi Euroopan johtavia toimijoita loppukäyttäjille suuntautuvassa kaupassa tarjoten täyden palvelun pientarvikkeiden ammattikäyttäjille rakennus-, teollisuus- ja autokorjaamoalalla. Liikevaihto on yli miljardi euroa ja henkilöstöä on 9000 25 eri maassa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Kölnissä, Saksassa. Ratkaisevaa menestykselle on aina ollut periaatteemme: Asiantuntijoina omaamme intohimoisen suhtautumisen työhömme. Berner Kiinnitystekniikka Oy Suomessa ratkaisee asiakkaidemme ongelmia 130 henkilön voimin ja takaa laadukkailla tuotteilla ja palveluilla asiakkaalle parhaat edellytykset toimia omalla alallaan.

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuvaus:

Myyntiedustajana vastaat Lahden ja Päijät-Hämeen alueella Berner Kiinnitystekniikan monipuolisesta asiakaskannasta ja sen hoitotyöstä. Tapaat aktiivisella otteella Berner Kiinnitystekniikan rakennusalalla toimivien asiakasyritysten päättäjiä ja tarjoat heille sopivia ratkaisuja laajasta ja kilpailukykyisestä tuotevalikoimasta. Asiakkaasi ovat pienistä yrityksistä suuriin valtakunnallisiin rakennusliikkeisiin, palvelet ammattitaidolla sekä pääurakoitsijaa että aliurakoitsijoita. Liikut päivittäin myyntialueellasi ja tapaat asiakkaitasi pääosin työmailla. Toimit kotikonttorilta käsin ja liikut asiakasrajapinnassa yrityksen autolla.

Yleistä:

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta aktiivisesta myyntityöstä, mielellään yritysasiakkaiden parista. Tehtävässä menestymisen edellytys on valmis tuntemus rakennusalasta tai rakennusteollisuuden asiakaskuntaan kohdistuvasta myyntityöstä. Asiakkaasi ovat alan ammattilaisia ja arvostavat näkemystäsi ja sitä, että osaamisesi avulla löydät asiakkaasi työtä helpottavat tuoteratkaisut. Mikäli sinulla on valmista kokemusta rakennustarvikkeista ja työkaluista, on se luonnollisesti suuri etu, mutta Berner Kiinnitystekniikka tarjoaa sinulle kattavan koulutuksen sekä tuotteisiin että myyntiin. Olet pitkäjänteinen ja asiakaslähtöinen myyjä, joka nauttii sosiaalisesta työstä ja tuloksen tekemisestä. Energinen ja positiivinen tiimi on tukenasi koko työsuhteesi ajan, ja Bernerillä on alan kattavimmat perehdytysohjelmat käytössään. Koulutustausta ei ole ratkaiseva työssä, tärkeintä on asenne myyntiin ja halu helpottaa asiakkaidesi arkea Berner Kiinnitystekniikan tuotteiden avulla!

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työn hyvämaineisen ja kansainvälisen työnantajan palveluksessa
- Rakennusalan huipputuotteet myytäväksesi
- Nuorekkaan ja energisen työympäristön sekä ammattimaisen tuen työllesi
- Oman myyntialueen, jota saat kehittää näkemyksesi mukaan
- Kilpailukykyisen palkkauksen ja koulutuksen josta hyötyä myös urasi edetessä

Odotamme sinulta:

- Kokemusta aktiivisesta myyntityöstä, mieluiten kenttämyynnin parista
- Rakennusalan tuntemusta joko asiakaskuntana tai työskentelystä itse alalla
- Kykyä rakentaa luottamussuhteet asiakkaisiisi ja kehittää niitä eteenpäin
- Halua työskennellä osana energistä tiimiä ja rakentaa osaltasi Berner Kiinnitystekniikan ammattimaista brändiä eteenpäin
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn alueellasi, kuitenkin arvostaen innostavaa ja vauhdikasta tiimin tukea

Lisätiedot

  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Arto Niskanen
  • Puh: 050 430 4484
  • Sähköpostitse: arto.niskanen@empore.fi

Takaisin listaan