Projektipäällikkö, Helsinki

dSign on sisustusarkkitehtitoimisto, joka hallitsee koko designprosessin ideoinnista projektin kustannustehokkaaseen läpivientiin. Sisustusprojektit vaihtelevat perusteellisista konseptisuunnitteluhankkeista kevyempiin facelift-tyyppisiin tilojen uudistuksiin. dSignin erikoisosaamiseen kuuluvat työtila-, ravintola-, hotelli- ja liiketilasuunnittelu. Tuhannen toteutetun sisustusprojektin joukosta löytyy myös yksityiskoteja, kauppakeskuksia, risteilijöitä ja lentokoneita. Helsingin lisäksi dSignillä on toimipiste Dubaissa.

Useita alan palkintoja voittanut Sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co on vastannut mm. Finnairin, Nokian, Wärtsilän, Viking Linen, Aktian, Royal Carribbean Cruises, Aava Resortin ja Hiltonin ilmeistä.

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuvaus:

Projektipäällikkönä vastaat dSignin noin 15 suunnittelijan tiimistä. Ohjeistat, kehität ja aikataulutat yhdessä tiimin kanssa vaativia sisustussuunnittelun projekteja. Tarvittaessa autat myös osakkaita heidän asiakastyössä ja ylipäätään toimit asiantuntija-roolissa asiakkaiden suuntaan.

Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus projektityöstä, mieluiten rakennusalalta. Luet rakennuspiirustuksia taitavasti ja sinun on helppo ohjeistaa suunnittelijoita tekemään suunnitelmat asianmukaisesti ja tehokkaasti. Ymmärrät sekä asiakasta, mutta myös suunnittelijoiden arkea. Et kavahda vaativiakaan suunnitelmia ja hankkeita, langat pysyvät käsissäsi useiden samanaikaisten ja nopeatempoisten projektien läpiviennissä.

dSignin tiimi on energinen ja dynaaminen, joka kaipaa projektipäälliköksi henkilöä, joka tunnistaa itsessään samat piirteet. Olet sydämeltäsi tiimipelaaja, ja hyvän organisointikyvyn lisäksi olet hyvä vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Työskentelet Helsingin inspiroivasta toimipisteestä käsin.

Tarjoamme Sinulle:

- Vastuullisen ja hyvin itsenäisen työnkuvan haastavien suunnitteluprojektien vetäjänä
- Vakituisen työn Suomen suurimmassa ja tunnetuimmassa design-toimistossa
- Nuorekkaan ja luovan työyhteisön
- Uudet toimitilat Helsingin ydinkeskustassa sekä hyvät työkalut
- Osaamistasi vastaavan palkan

Odotamme Sinulta:

- Kokemusta rakennus- tai sisustusprojektien läpiviennistä
- Rakennuspiirustusten vankkaa lukutaitoa
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä
- Kykyä työskennellä ison tiimin vetovastuussa ja sparrata suunnittelijoita motivoivalla tavalla

Lisätiedot

  • Työsuhteen laatu: Vakituinen
  • Työpaikkojen määrä: 1
  • Työsuhteen kesto: Yli 1v
  • Www: http://www.dsign.fi
  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Tiia Willman
  • Puh: 0400 499 549
  • Sähköpostitse: tiia.willman@empore.fi

Takaisin listaan