Lumon Työnantajaesittely

Lumon

Hakualueet Lumon Oy on erikoistunut parvekejulkisivutuotteiden ja lasiterassien myyntiin, valmistukseen ja asennukseen. Lumonin erikoisosaamisalueena on lasi- ja alumiinirakentaminen. Lumon on aloittanut toimintansa 1991 ja on nykyään toimialansa markkinajohtaja Euroopassa. Tärkeimmät vientimaat ovat Espanja, Ruotsi, Saksa, Venäjä, Norja, Ranska, Sveitsi ja Puola. Lumon parvekelaseja viedään yhteensä 25 eri maahan. Yrityksen tuotantolaitokset sijaitsevat Kouvolassa ja Tampereella. Myynti- ja asennustoimintoja johdetaan alueellisista yksiköistä.

Parvekelasimyyjä

Työtehtävänäsi on aktiivinen parvekelasien myynti kuluttaja-asiakkaille. Lähestyt ensisijaisesti eri taloyhtiöitä sekä isännöintitoimistoja järjestääksesi potentiaalisille parvekelasien ostajille tutustumistilaisuuksia Lumonin tuotteisiin. Suunnittelet yhdessä asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja. Osallistut satunnaisesti myös messuesittelyihin.

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa Emporen rekrytointitiimi.

Jätä avoin hakemus

Lasiterassimyyjä

Työtehtävänäsi on aktiivinen lasiterassien myynti kuluttaja-asiakkaille. Lähestyt ensisijaisesti omakotitalojen omistajia. Suunnittelet yhdessä asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja. Rakennusalan kokemus ja koulutus ovat tehtävässä eduksi.

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa Emporen rekrytointitiimi.

Jätä avoin hakemus

Projektimyyjä

Työ on aktiivista ja liikkuvaa parvekeratkaisujen myyntiä yritysasiakkaille. Vastaat aktiivisesta uusmyynnistä, tarjouslaskennasta, asiakassuhteiden kehittämisestä ja laadukkaasta ylläpitämisestä. Vastaat kokonaisvaltaisesti laajoistakin myyntiprojekteista ja asiakaskuntasi koostuu pääosin mm. rakennusliikkeistä ja arkkitehtitoimistoista.

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa Emporen rekrytointitiimi.

Jätä avoin hakemus

Kerro kaverille

Rekrytointikonsultin näkemys

Lumon on markkinajohtaja omalla toimialallaan. Lumon tunnetaan merkittävästä kasvustaan ja osaavasta myyntiorganisaatiostaan. Lumonin myyntitehtävissä pääset hyödyntämään tehtävästä riippuen vähintään perusosaamistasi rakennuspuolesta. Suosittelemme Lumonia työpaikaksi Sinulle, joka haluat työskennellä aktiivisessa myynnissä, tuotteinasi lasi- ja alumiinirakentamisen ratkaisut.