Laattapiste Oy Työnantajaesittely

Laattapiste Oy

Hakualueet Laattapiste Oy on kasvava ja vakavarainen perheyhtiö. Olemme Suomen johtava kylpyhuoneiden erikoisliike. Liiketoimintamme tukena ovat erittäin vahva brändi sekä alan korkealaatuiset tuotteet.

Kylpyhuonemyyjä

Tehtävänäsi on aktiivinen kylpyhuoneratkaisuiden myynti myymälässä ja työvuorosi sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Pääset työskentelemään motivoituneessa ja myyntiorientoituneessa tiimissä, jossa on sekä yksilölliset että yhteiset tavoitteet onnistua.

Menestyt tehtävässä, mikäli olet tavoitteellinen ja myyntihenkinen ihminen, jota motivoi laadukkaiden sisustusratkaisuiden rakentaminen Laattapisteen kattavasta valikoimasta. Sinulla on selkeä käsitys aktiivisesta myynnistä, mutta kykenet myös hahmottamaan kokonaisuuksia ja rakentamaan pitkäjänteisesti ratkaisua kartoittamasi tarpeen mukaisesti.

Laattapiste tarjoaa Sinulle nykyaikaiset työvälineet, laadukkaat ja markkinoiden johtavat tuotevalikoimat myytäväksesi sekä motivoivan ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa Emporen rekrytointitiimi.

Jätä avoin hakemus

Kerro kaverille

Rekrytointikonsultin näkemys

Laattapiste Oy tarjoaa tuloshakuiselle ja asiakaspalveluhenkiselle työntekijälle mahdollisuuden työskennellä alan johtavien tuotteiden parissa ja kehittää omaa työskentelyään asiakasrajapinnassa. Organisaatio tarjoaa Sinulle mahdollisuuden rakentaa pitkäkestoista ja kehittyvää työuraa yrityksessä. Laattapiste tarjoaa monipuolisen ja haastavan tehtävänkuvan myynnin parissa. Työ, jossa myynnin lisäksi Sinua motivoi myös halu suunnitella ja toteuttaa asiakkaasi toiveet ja unelmat, voi hyvinkin löytyä Laattapisteeltä.