Tammer-Tukku Oy Työnantajaesittely

Tammer-Tukku Oy

Hakualueet Vuonna 1954 perustettu Tammer-Tukku Oy on yksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. Jatkuvasti uusiutuva yli 10 000 tuotteen valikoimamme kattaa kuluttajan tarpeet hittituotteista kotona päivittäin käytettäviin tuotteisiin. Jo kolmannessa polvessa toimivana perheyrityksenä uskomme pitkiin asiakassuhteisiin ja yhteistyökumppanuuksiin.

www.tammertukku.fi/urat

Tammer-Tukku työnantajana

Tammer-Tukku on suomalainen perheyritys, jonka operatiivisessa toiminnassa on aktiivisesti mukana jo kolmas sukupolvi. Tavoitteemme on jatkaa menestystarinaa tuoden markkinoille yhä uusia kuluttajan arkea helpottavia tuotteita.

Kansainvälinen yritysilmapiiri ja alamme nopearytminen luonne takaavat haasteellisen ja inspiroivan toimintaympäristön. Työympäristömme on kannustava ja eteenpäinpyrkivä ja asiakas on meillä aina huomion keskipisteessä.

Omistautuneet työntekijämme ja intohimomme kuluttajatuotteisiin ovat yrityksemme suurimpia vahvuuksia. Olemme äärimmäisen ylpeitä voidessamme tarjota työntekijöillemme erinomaiset etenemis- ja urakehitysmahdollisuudet kasvavassa organisaatiossamme. Panostamme jatkuvasti henkilöstömme ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittämiseen ja olemme ylpeitä jokaisesta työntekijästämme.

Paikalliset juuret omaavana ja kansainvälisesti toimivana yrityksenä meiltä löytyy monipuolisia ja vaihtelevia ostotoimintaan, asiakaspalveluun sekä myyntiin liittyviä tehtäviä.

www.tammertukku.fi/urat

Tunnistatko itsesi?

Löytyykö sinulta palavaa innostusta kaupallisiin kuluttajatuotteisiin sekä korkeatasoiseen asiakaspalveluun? Haluatko työskennellä ostojen parissa, asiakaspalvelussa tai myynnin tehtävissä kansainvälisessä ympäristössä?

Arvostamme aiempaa työkokemusta ostotoimintaan tai myyntiin liittyvistä tehtävistä, erityisesti kansainvälisestä toimintaympäristöstä. Tehtävissä menestyminen vaatii joustavaa ja kehittymishaluista asennetta, sekä itsenäistä työotetta ja organisointikykyä. Tarjoamamme tehtävät vaativat sujuvaa kielitaitoa suomeksi ja englanniksi. Kaikki muu kielitaito, erityisesti ruotsi ja venäjä, katsotaan eduksesi.

Hae ennakkoon Tammer-Tukun työtehtäviin:
OSTOTOIMINTA
MYYNTITEHTÄVÄT

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa Emporen rekrytointitiimi.

Jätä avoin hakemus

Ostotoiminta

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa Emporen rekrytointitiimi.

Jätä avoin hakemus

Myyntitehtävät

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa Emporen rekrytointitiimi.

Jätä avoin hakemus

Kerro kaverille

Rekrytointikonsultin näkemys

Tammer-Tukku on arvostettu ja vakavarainen perheyritys ja yksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. Yritys toimii Tampereelta käsin, mutta yrityksen toimintaympäristö ja sen tarjoamat työtehtävät ovat erittäin kansainvälisiä. Mikäli koet ostotoimintaan tai myyntiin liittyvät tehtävät omaksesi, sinulla on asiakaslähtöinen palveluasenne ja kehittymishalua, sekä sujuva kielitaito ainakin suomeksi ja englanniksi, on Tammer-Tukku juuri oikea organisaatio Sinulle.