Puustelli Group Oy Työnantajaesittely

Puustelli Group Oy

Hakualueet Suomen johtava keittiövalmistaja Puustelli Group Oy on perheyhtiö ja osa vakavaraista Harjavalta-konsernia. Konserniin kuuluu myös Kastelli-talot. Puustelli – alansa markkinajohtaja jo vuodesta 1983.

Keittiökalustemyyjä

Työssäsi keskityt uusasiakashankintaan keittiömyynnin parissa. Tuotteinasi on alan johtavien keittiökalusteiden lisäksi myös muut säilytysratkaisut sekä remontointi- ja asennuspalvelu. Hoidat koko projektin asiakashankinnasta jälkimarkkinointiin varmistaen tyytyväisen asiakkaan. Työ on itsenäistä ja liikkuvaa, vaikka pääsääntöisesti työskenteletkin myymälästä käsin. Menestyt työssä, mikäli haluat lähestyä aktiivisesti asiakkaita, pidät vaativan myyntityön haasteista ja olet energinen. Ymmärrät asiakkaiden erityistarpeet ja suunnittelet uusia kokonaisratkaisuja. Osaat ottaa koko projektin haltuun niin, että asiakkaat luottavat sinuun keittiökalusteiden toimittajana. Sinun ei tarvitse olla valmis keittiöalan osaaja, vaan sinut valmennetaan alan ammattilaiseksi. Työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa myös ilta-aikaan ja lauantaisin.

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa Emporen rekrytointitiimi.

Jätä avoin hakemus

Kerro kaverille

Rekrytointikonsultin näkemys

Puustelli tarjoaa laadukkaita, Suomessa valmistettuja, keittiökaluste- ja säilytysratkaisuja. Myyntityö Puustellilla on itsenäistä ja liikkuvaa. Keittiökalustemyyjä tekee aktiivista uusasiakashankintaa ja palvelee asiakkaita sekä myymäläympäristössä että kentällä liikkuen. Keittiökalustemyyjänä menestyy henkilö, jolla on halua ja kykyä viedä myyntiprojektit tavoitteellisesti alusta loppuun tarjoamalla asiakaslähtöisiä kokonaisratkaisuja. Puustelli tarjoaa myyntityöhön kattavan perehdytyksen, alan markkinajohtajayrityksen tuen ja viihtyisän työilmapiirin.