Sonera – part of TeliaSonera Työnantajaesittely

Sonera – part of TeliaSonera

Hakualueet Paikallisesti kansainvälinen, palveluksessanne

Luo uraa tulevaisuuteen suuntautuneessa yhtiössä, jonka toiminta-alue ulottuu Pohjoismaista ja Baltiasta Länsi-Euroopan ja Euraasian kautta aina Nepaliin asti. TeliaSoneran verkkoyhteyksien ja matkaviestinpalvelujen avulla miljoonilla ihmisillä on päivittäin mahdollisuus viestiä toisilleen helposti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Tarjoamme monipuolisen pelikentän, joka on niin paikallinen, kansainvälinen kuin monikulttuurinenkin. Pelikentän, jossa ideoitasi arvostetaan ja niistä palkitaan. Päätätpä sitten työskennellä paikallisesti tai lähteä kansainväliselle uralle, TeliaSonera on työpaikka, jossa pääset vaikuttamaan ja työskentelemään lahjakkaiden ja kokeneiden ihmisten kanssa.

Anna innostuksesi viedä uraasi eteenpäin – tule meille töihin!

Tunnistatko itsesi?

Löytyykö sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, kaupallisuuden ymmärtämistä, innovatiivisuutta sekä viestintä-, vuorovaikutus- ja markkinointitaitoja? Entä myynnillisyyttä, kilpailuhenkeä ja riskinottokykyä? Osaatko verkostoitua, työskennellä projekteissa sekä liikkua kansainvälisissä kuvioissa? Oletko moniosaaja tai sosiaalisesti älykäs tiimipeluri?

Iso talomme on täynnä erilaisia työtehtäviä, joten tarvitsemme monenlaisia persoonia ja osaamista. Jos joku edellä mainituista osui kohdalleen, sovit meidän joukkoomme. Tärkeintä on utelias, ennakkoluuloton asenne sekä kiinnostus toimialaamme ja asiakkaitamme kohtaan.

Mitä me voimme tarjota sinulle?

Kansainvälisenä ja vakavaraisena yrityksenä meillä on laajat sisäiset työmarkkinat, jotka kattavat kaikki ne maat, joissa meillä on liiketoimintaa. Mahdollisuus edetä urallasi on kiinni sinun motivaatiostasi ja tavoitteistasi.

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan työtehtävän mukaan, ajanmukaiset työvälineet, joustotyömahdollisuuden sekä edellytykset ammatilliseen kehittymiseen.

Tiesitkö myös, että meillä on

- toimipisteet hyvien liikenneyhteyksien varrella eripuolilla Suomea
- laadukkaat sisäiset ja ulkoiset koulutusohjelmat
- hyvät työsuhde-edut
- korkeatasoinen työterveyshuolto
- henkilöstörahasto
- WWF Green Office Helsingin toimipisteessä
- alueellista virkistystoimintaa
- liikunta- ja kulttuurikerhotoimintaa
- lomaosakkeita

Hae avoimesti Soneran myynnin ja asiakaspalvelun työtehtäviin.

Lisätietoa uramahdollisuuksista antaa Emporen rekrytointitiimi

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa Emporen rekrytointitiimi.

Jätä avoin hakemus

Kerro kaverille

Rekrytointikonsultin näkemys

Sonera on osa TeliaSonera- konsernia, joka on maailmanluokan palveluyritys ja alansa johtava toimija. He ovat ylpeitä televiestintäalan edelläkävijän asemasta, joka on saavutettu innovatiivisuudella, luotettavuudella ja asiakasystävällisyydellä. Mikäli Sinulla on halua työskennellä dynaamisessa työympäristössä alati kehittyvällä toimialalla, olet luonteeltasi nälkäinen tuloksentekijä ja ongelmanratkaisija ja halukas myös kehittämään itseäsi ja osaamistasi, on Sonera Sinulle sopiva organisaatio.