Asko Työnantajaesittely

Asko

Hakualueet Indoor Group on ketjukonsepteillaan johtava kodin huonekalujen ja sisustustuotteiden vähittäiskauppias Suomessa. Yhtiöön kuuluvat vähittäiskauppaketjut Asko, Sotka, sohvatehdas Insofa Oy sekä tytäryhtiö Virossa. Indoor Group Oy on kuulunut vuodesta 2005 lähtien Kesko-konserniin. Asko on toiminut Suomessa vuodesta 1918 lähtien. Asko on suomalaisen kodinsisustamisen tunnetuin tuotemerkki. Askossa on laatutietoiselle kodin sisustajalle kilpailukykyinen mallisto, alan aktiivisin ja luotettavin palvelu sekä virikkeellisin myymälä.

Huonekalu –ja Sisustusmyyjä

Tehtävänäsi on aktiivinen sisustustuotteiden myyntityö Askon myymälässä. Menestyt parhaiten työssäsi, kun sinulla on määrätietoinen ja asiakaslähtöinen asenne työhösi. Tavoitteenasi on löytää kuluttaja-asiakkaillesi oikeat ratkaisut kodin sisustamiseen.

Haluat tehdä aktiivista ja tavoitteellista myyntityötä myymäläympäristössä. Tehtävän hoitaminen edellyttää myyntihenkisyyttä sekä hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja. Pystyt kartoittamaan asiakkaan tarpeen ja tarjoamaan siihen oikean ratkaisun. Asko tarjoaa sinulle hyvän ja kilpailukykyisen palkkauksen sekä vakituisen työsuhteen.

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa Emporen rekrytointitiimi.

Jätä avoin hakemus

Myymäläpäällikkö

Tehtävänäsi on toimia myymälämyynnin esimiehenä. Vastaat tulostavoitteiden saavuttamisesta sekä kohdennetun myymälämarkkinoinnin toteutumisesta yhdessä henkilökuntasi kanssa. Henkilöstöjohtamisessa vastaat uusien henkilöiden rekrytoinnista, perehdytyksestä sekä kehityskeskusteluista. Vastaat omalla johtamisellasi asiakastyytyväisyydestä sekä työtyytyväisyydestä.

Tehtävässä menestyminen vaatii valmentavaa johtamistyyliä ja ymmärrystä konseptin alaisuudessa toimimisesta. Edustat esimerkilläsi Kesko konsernin arvoja ja toimit siten myös henkilökunnalle esimerkkinä. Viet omalla työskentelylläsi ohjaamaan myymäläsi kohti asetettuja tavoitteita.

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa Emporen rekrytointitiimi.

Jätä avoin hakemus

Kerro kaverille

Rekrytointikonsultin näkemys

Asko tarjoaa asiakaspalveluhenkiselle ja tuloshakuiselle työntekijälle johtavan sisutusalan ketjun työnantajakseen. Askossa on erinomaiset kouluttautumismahdollisuudet sekä uramahdollisuudet. Askon palveluksessa luot itsellesi menestyksekkään työuran myyntityön parissa. Asko tarjoaa monipuolisen työnkuvan ja laadustaan tunnetut tuotteet myytäväksesi. Askossa panostetaan työntekijän onnistumiseen.