LähiTapiola Työnantajaesittely

LähiTapiola

Hakualueet LähiTapiola-ryhmä on keskinäinen, 100%:sti asiakkaidensa omistama yhtiö, joka toimii paikallisesti 20 alueyhtiönsä kautta. Palvelumme kattavat vahinko- ja henkivakuuttamisen, sijoittamispalvelut, sekä työhyvinvoinnin ja yritysten riskienhallinnan. Yhteistyökumppaneinamme ovat Eläkevakuutusyhtiö Elo ja S-Pankki. Työntekijöitä meillä on yli 3500 ja omistaja-asiakkaita lähes 1,5 miljoonaa.

Tavoitteemme on olla Suomen johtava turvallisuuden, hyvinvoinnin ja talouden kumppani, joka palvelee aina henkilökohtaisesti, lähellä asiakkaitaan. Kaikkea toimintaamme ohjaa yhdessä onnistuminen, yrittäjähenkisyys sekä ennen kaikkea omistaja-asiakkaidemme etu.

Edustaja

Edustajan tärkein tehtävä on hankkia LähiTapiolalle uusia asiakkaita tarjoamalla heille monipuolisia vakuutus-, säästö- ja sijoitusratkaisuja sekä pankkipalveluja. Palvelet asiakkaita kasvotusten sekä kentällä että toimistolla, asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Sinulla on käytössäsi vahva ja asiantunteva organisaatio taustatukenasi. Tarjoat asiakkaan nykyisiin sekä tuleviin tarpeisiin vakuutus-, säästö- ja sijoitusratkaisuja.

Edustajan työ on yrittäjyyttä. Sinusta koulutetaan alan finanssiasiantuntija, työt alkavat laajalla koulutusjaksolla. Työ on ratkaisukeskeistä myyntityötä, jossa korostuu aktiivisuus, itsenäisyys, palveluhenkisyys ja pitkäjänteisyys. Sinulle annetaan mahdollisuus ansaita reilusti hyvin tehdyllä työllä kilpailukykyisellä palkkiorakenteella.

Edustajan työ tarjoaa mielenkiintoisen ja haastavan työnkuvan, jossa Sinulla on mahdollisuus kehittyä finanssialan todelliskeksi asiantuntijaksi. Päätät itse ajankäytöstäsi ja voit toimia joustavasti, tietysti asiakkaitasi kuunnellen. Edustajalta odotetaan aktiivista ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä otetta myyntityöhön.

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa Emporen rekrytointitiimi.

Jätä avoin hakemus

Kerro kaverille

Rekrytointikonsultin näkemys

LähiTapiola on yksi Suomen arvostetuimmista työnantajista. Vaikka edustaja työskentelee yrittäjänä, on hänellä ympärillään asiantunteva ja kannustava organisaatio. LähiTapiola tarjoaa työntekijöilleen ja edustajilleen mahdollisuuden kehittyä finanssimaailman todellisiksi asiantuntijoiksi, sekä mahdollisuuden edetä urallaan organisaatiossa, joka työllistää yli 3000 ihmistä eri puolilla Suomea.