HILTI Työnantajaesittely

HILTI

HakualueetHilti-konserni on alallaan johtava rakennusteollisuuden ammattilaisille koneita, laitteita ja järjestelmiä kehittävä ja markkinoiva kansainvälinen yritys. Hilti toimii 120 maassa ja sen palveluksessa on n. 22 000 työntekijää.

Hilti Center -myyjä

Hilti Center -myyjänä palvelet asiakkaita aktiivisella otteella Hiltin myymälässä. Asiakaskuntasi koostuu ammattiasiakkaista, jotka arvostavat asiantuntevaa ja ratkaisulähtöistä otetta myyntityössä. Työtehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta aktiivisesta myyntityöstä, sekä kiinnostusta työkalu- ja rakennustarvikkeita kohtaan. Asiakkaasi arvostavat tarkkaa ja ongelmanratkaisukykyistä otetta myyntitilanteissa. Sinulta odotetaan tiimityöskentelytaitoa sekä kykyä toimia myös itsenäisesti, ja vastaat omalta osaltasi myymälän yleisistä työtehtävistä myyntityön ohella.

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa Emporen rekrytointitiimi.

Jätä avoin hakemus

Kenttämyyjä

Kenttämyyjänä vastaat oman alueesi asiakaskunnasta sekä suunniteltujen myynti- ja markkinointiaktiviteettien toteuttamisesta. Haet jatkuvasti uusia asiakkaita sekä kehität nykyisiä asiakkaita pitkäjänteisesti ja kannattavasti. Toimit Hiltin tuotteiden ja palvelujen asiantuntijana opastaen asiakkaita niiden käytössä. Teet aktiivista yhteistyötä Hiltin muiden myyntikanavien kanssa ja tuet osaamisellasi niiden toimintaa. Työtehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta teknisestä ja/tai liikkuvasta BtoB-myyntityöstä.

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa Emporen rekrytointitiimi.

Jätä avoin hakemus

Hilti Talentti

Ideana on työllistää kehittymishaluisia henkilöitä, ja ohjata heitä työn kautta kohti Hiltin vastuutehtäviä. Olet suorittanut vähintään alemman korkeakoulututkinnon, tai jo hieman työkokemusta kartuttanut henkilö, jolla on vahva tahtotila päästä tulevaisuudessa myynnin esimies- tai asiantuntija-rooliin, tai kansainväliselle uralle. Aloitat työskentelyn Hiltin myynnin parissa, työskentelet eri toimialojen parissa, ja kartutat osaamistasi sekä Hiltin tuotteista, että itse organisaation toiminnasta. Saat lisävastuuta näyttöjen kautta tehden koko aika työtä ja ansaiten työnkuvasi mukaista palkkaa. Tehtävään valittavilta henkilöiltä vaaditaan kykyä ja intoa oppia paljon uutta, kiinnostusta myyntityötä kohtaan, pitkäjänteisyyttä, määrätietoista otetta uran rakentamista silmälläpitäen, sekä kykyä ottaa tulevaisuudessa esimiesvastuuta. Tehtävässä tarvitaan myös kielitaitoa ja matkustusvalmiutta.

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa Emporen rekrytointitiimi.

Jätä avoin hakemus

Kerro kaverille

Rekrytointikonsultin näkemys

Hilti edustaa työnantajana yritystä, jossa vaalitaan kehittymistä sekä ammattitaitoa. Arvostetut tuotteet, tyytyväiset asiakkaat sekä laadukas työpanoksesi takaavat työympäristön, jossa uran rakentaminen ja eteneminen on luontevaa ja siihen myös kannustetaan. Hilti tarjoaa työtehtäviä monipuolisesti eri myynnin tehtävänkuvien parista, aina myymälätyöskentelystä vaativaan tekniseen kenttämyyntiin. Mikäli omaat aidon kiinnostuksen Hiltin tuotteita kohtaan sekä soveltuvan kaupallisen tai teknisen koulutuspohjan, voi Hilti tarjota Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan uran ammattilaisten joukossa.