Urasi seuraava ulottuvuus

Empore auttaa myynnin ja asiakaspalvelutyön ammattilaisia löytämään alansa parhaat työpaikat. Työnhakijana asioit kanssamme helposti ja suoraviivaisesti. Aloita uuden luvun kirjoittaminen ansioluetteloosi saman tien – tutustu vapaisiin työpaikkoihimme tai hae ennakkoon Sinua kiinnostavalle työnantajalle.

Kirjaudu tai rekisteröidy

Kirjaudu ja jätä avoin CV myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin
  • Omat hakukriteerit
  • Työpaikkavahti
  • Korvamerkintä

Rekisteröidy Kirjaudu

Suomen arvostetuimpia työnantajia

Pyrimme aina täyttämään työnhakijan toiveet ja odotukset mahdollisimman hyvin. Kauttamme löydät markkinoiden parhaat myynti- ja asiakaspalvelutehtävät sekä eri toimialojen arvostetuimmat työnantajat.

Jätä avoin CV tai hae suoraan avoimeen tehtävään

Emporen Työnhakijapalvelu on nopea ja vaivaton tapa hakea työpaikkaa. Rekisteröitymällä palveluun saat henkilökohtaisen hakijaprofiilin. Hakijaprofiilissasi voit luoda avoimen haun, jolloin Empore tekee hakutyötä puolestasi. Voit myös hakea suoraan tiettyyn työtehtävään tai ennakkoon kiinnostavina pitämillesi työnantajille. Työpaikkavahtia hyödyntämällä saat tiedon uusista avoimista paikoista suoraan sähköpostiisi.

Hakemuksesi ja yhteydenottosi ovat ehdottoman luottamuksellisia. Tietosi luovutetaan eteenpäin aikaisintaan siinä vaiheessa, kun päätät hakea tiettyä tehtävää.

Rekisteröidy Työnhakijapalveluun