Yritysrahoitusneuvottelija Tukholmaan, Tukholma, Ruotsi

Ferratum on Suomessa perustettu kansainvälinen, rahoituspalveluja tarjoava yritys. Ferratum nauttii pioneerin roolistaan finanssiteknologian alalla sekä mobiililuottojen myöntäjänä.  Yritys on toiminnut vuodesta 2005 alkaen ja avoimen, palvelevan sekä luotettavan toimintansa ansiosta laajentanut toimintaansa jo 23 maahan. Helmikuussa 2015 Ferratum listautui Saksan pörssiin.

Ferratumin missio on tarjota asiakkailleen sekä nopeimmat että helppokäyttöisimmät laina- ja pankkipalvelut, ja lisäksi ympärivuorokautisen henkilökohtaisen asiakaspalvelun mobiililaitteiden, internetin ja kumppaniverkoston kautta.  Uuden EU Pankkilisenssin ja teknologian avulla Ferratumilla on aikomus tehdä itsestään johtava mobiilipankki nousevalla fintech-alalla. Ferratumin haluaa olla edelläkävijänä pankkialan mobilisoitumisessa.

Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.ferratumgroup.com

Hakuaika on päättynyt.

Oletko kiinnostunut työskentelemään kansainvälisessä finanssialan yrityksessä?
Onko sinulla mahdollisuus muuttaa työn perässä Tukholmaan?
Onko sinulla aktiivinen sekä laadukas työote?

Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Tehtävänkuvaus:

Yritysluottoneuvottelijan tehtävä on konsultatiivista myyntityötä. Olet yhteydessä suomalaisiin yritysasiakkaisiin ja toimit asiantuntijana heidän suuntaansa tarjoten Ferratum Business-yrityslainapalveluita. Autat asiakkaita löytämään heille sopivat yrityslainapalvelut ja ohjeistat heitä lainaprosessissa eteenpäin mm. dokumenttien ja muiden tarvittavien tietojen toimittamisessa. Seuraat maksatus- ja perintätietoja tietokannasta ja tarvittaessa olet yhteydessä yritysasiakkaisiin selvittääksesi yhteistyössä mahdolliset ongelmatilanteet. Asiakkaat ovat pieniä ja keskisuuria yrityksiä, ja olet heihin yhteydessä puhelimitse ja sähköpostitse. Kyseiset yritykset osaavat odottaa yhteydenottoasi, sillä he ovat itse jättäneet yhteydenottopyynnön Ferratumin eri markkinointikanavien kautta. Työskentelet Ferratumin Tukholman toimipisteestä käsin.

Yleistä:

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta yritysmyynnin tehtävistä, tai vähintään puhelimitse tehtävästä asiakastyöstä. Sinulla on kyky herättää luottamusta ja osaat keskustella asiakkaiden kanssa laina-asioista asiantuntevasti. Tässä auttaa esimerkiksi taloushallinnon-/rahoitusalan koulutus tai aiempi työkokemus. Hyvät organisointikyvyt ja MS Officen osaaminen auttavat tehtävässä menestymisessä. Kansainvälisessä yrityksessä englannin kielen taito on välttämätön, ja ruotsin kielen osaamista tarvitset asuessasi Ruotsissa. Kasvavassa yrityksessä on myös erinomaiset uramahdollisuudet, joten eduksi on, mikäli näet itsesi kehittymässä rahoitusalalla yhdessä kansainvälisen Ferratumin kanssa.

Tarjoamme Sinulle:

- Vakituisen työn kansainvälisessä ja kehittyvässä pörssiyrityksessä
- Kilpailukykyiset ja joustavat lainatuotteet, joiden parissa asiakastyöskentely on miellyttävää
- Asiantuntevan ja kansainvälisen tiimin tuen työllesi
- Kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät kehittymismahdollisuudet kasvavassa yrityksessä
- Täyden avun ja rahallisen tuen Ruotsiin muuttoa varten

Odotamme Sinulta:

- Äidinkielentasoista suomen kielitaitoa, lisäksi sujuvaa englannin ja ruotsin kielitaitoa
- Kiinnostusta rahoitusalalle ja yritysmyynnin pariin
- Mielellään aiempaa kokemusta puhelimitse tapahtuvasta myynnin tai asiakaspalvelun tehtävästä
- Rahoitusalan perusteiden osaaminen on suuri etu
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Lisätiedot

  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Susanna Eskola
  • Puh: 0406208387
  • Sähköpostitse: susanna.eskola@empore.fi

Takaisin listaan