Myyntiedustaja / Kattoasiantuntija, Uusimaa, Kymenlaakso, Päijät-Häme

Hämeen Laaturemontti on tehnyt kattoremontteja jo yli 20 vuotta. Toiminta alkoi vuonna 1993 Pirkanmaalta ja on laajentunut kovan kysynnän vuoksi ympäri Suomen ja nyt myös Ruotsiin. Kahden päivän nosturiavusteinen asennuskonseptimme on ainutlaatuinen, mikä mahdollistaa laadukkaan työskentelyn nopeasti, laadukkaasti ja turvallisesti. Työntekijämme ovat meille tärkeitä. Yrityksemme on täysin suomalaisessa omistuksessa, sillä nojaamme toiminnassamme ennen kaikkea paikallisuuteen.

Hämeen Laaturemontti -konserni on 80 M€ liikevaihdollaan ja yli 500 työntekijällään Suomen suurin kattoremonttiyritys.

Lue lisää: https://www.laaturemontti.fi/

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuvaus:

Tehtävänäsi on aktiivinen asiakashankinta ja myyntityö alueellasi. Myyt kattotuotteita kuluttaja-asiakkaille ja suunnittelet yhdessä asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja. Olet valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa ja edustamaan siellä missä asiakkaat ovat. Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, koska positiivinen asenne ja halukkuus myyntityötä kohtaan ratkaisee. Tarjoamme hyvän perehdytyksen uuteen työhösi ja jatkuvan tuen työllesi. Myyntialueesi määräytyy lähtökohtaisesti asuinpaikkasi mukaan.

Yleistä:

Sinulla on hyvät valmiudet menestyä tehtävässä, kun olet innokas tekemään aktiivista ja monipuolista myyntityötä sekä omaat tuloshakuisen ja itsenäisen työskentelyasenteen. Nautit erilaisten asiakkaiden tapaamisesta ja heidän tarpeittensa kartoituksesta sekä uskallat nousta myös katolle. Työn suorittamiseen tarvitset ajokorttia.

Monet myyjistämme ovat tulleet muista ammateista. Innokkaan ja kehitykseen kannustavan työskentelyilmapiirin ylläpitämiseen suhtaudutaan Hämeen Laaturemontilla tosissaan. Asiakkaistamme 97 % suosittelee meitä. Tarjoamme johtavan toimijan huipputuotteet, erityisen yrityskulttuurin sekä Suomen parhaan jatkuvan valmennuksen tuen. Tulet työskentelemään itsenäisessä työssä, jossa saat kantaa vastuun myynnistä ja sen kehittämisestä. Haluat kehittyä kommunikoijana ja haluat työskennellä asiakasrajapinnassa. Sinua motivoi organisaation mahdollisuudet ja työskentely yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan omaan työskentelytapaan.

Tarjoamme Sinulle:

- Hyvän perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään
- Laadukkaat tuotteet edustettavaksesi
- Kannustavan palkkausmallin
- Itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan
- Tarjoamme sinulle yrityksen vahvan taustatuen, mielekkään työympäristön ja motivoituneet työkaverit.

Odotamme Sinulta:

- Halua tehdä myyntityötä
- Positiivista asennetta ja halua kohdata uusia ihmisiä
- Oppimishalua, ahkeruutta ja tuloshakuista ajattelutapaa
- Liikkumisvalmiutta, ajokorttia ja omaa autoa
- Eduksi on kokemus myyntityöstä tai rakennusalalta

Aloitamme arviointityön jo hakuaikana, mutta kuulet meistä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Lisätiedot

  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Arto Niskanen
  • Puh: 050 430 4484
  • Sähköpostitse: arto.niskanen@empore.fi

Takaisin listaan