Asiakasneuvoja tekniseen tukeen, Göteborg, Ruotsi

SYKES Sweden Ab on osa Sykes Enterprises Inc:iä, globaalia yritystä, joka toimii liiketoimintaprosessien ulkoistamisen alalla.  SYKES tuottaa 40 vuoden kokemuksella asiakaspalvelua ja tukipalveluita sekä pienille paikallisille, että isoille kansainvälisille yrityksille. Pääkonttori sijaitsee Tampassa, Floridassa, ja yrityksellä on yli 51 000 työntekijää ja 84 asiakastukikeskusta maailmanlaajuisesti. Asiakasyrityksemme ovat tunnettuja tavaramerkkejä, joilla on jo ennestäänkin korkeat odotukset palvelutasoamme kohtaan.
SYKESin Göteborgin toimipiste tuottaa tukipalveluita suurelle kansainväliselle kodinelektroniikka-alan yritykselle Pohjoismaissa. Göteborgin ulkoistetussa asiakaspalvelussa on noin kymmenen hengen suomalaistiimi, ja työtekijöitä myös muista Pohjoismaista. Toiminta on erittäin asiakaskeskeistä; tyytyväiset asiakkaat ovatkin aina yrityksen tavoitteena!

Lisätietoja: www.sykes-emea.com ja www.sykes.com

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuvaus:

Oletko kaveripiirisi ja sukulaistesi keskuudessa se, johon otetaan yhteyttä, kun tabletti tai matkapuhelin kapinoi? Siinä tapauksessa tämä työ saattaisi sopia juuri sinulle! Asiakasneuvojan työtehtäviin kuuluu pääosin asiakkaiden avustaminen puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä. Asiakkaat ovat suomalaisia kuluttaja-asiakkaita, joita autat erilaisissa teknisiin laitteisiin (esim. IT, kotielektroniikka, älypuhelimet sekä TV ja audio-video-laitteet) liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa.

Työskentelet vakituisessa työsuhteessa Göteborgin toimipisteessä, osana mahtavaa pohjoismaista tiimiä! SYKESillä työskennellään paljon henkilökohtaisen palautteen ja kehityksen kanssa, joten mahdollisuudet sekä henkilökohtaiseen kasvuun että urakehitykseen ovat hyvät.

Yleistä:

Viihtyäksesi roolissa sinun tulee olla halukas ratkaisemaan ongelmia. Olet rauhallinen, hyvä kuuntelija sekä täsmällinen. Sinulla on jo mahdollisesti kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Vähintäänkin ymmärrät laadukkaan asiakaspalvelun tärkeyden. Toiveenamme on, että käytät elektroniikkaa ja IT/mobiilituotteita sujuvasti, ja olet kiinnostunut uusimmasta tekniikasta. SYKES tarjoaa palkallisen tuotekoulutuksen työsuhteen alussa, ja koska teknologia kehittyy koko ajan, järjestämme säännöllisesti jatkokoulutusta, jotta pysyt ajan tasalla koko työsuhteesi ajan.
SYKES on jännittävä työpaikka, jossa jokainen päivä on erilainen!

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työn kansainvälisessä ja vakavaraisessa yrityksessä
- Tuotekoulutuksen työsuhteen alussa ja jatkuvan koulutuksen työsuhteen aikana
- Aloitusbonuksen, kiinteän palkkauksen (18.500 kruunua/kk) sekä työsuhde-edut
- Kauniit ja käytännölliset työskentelytilat
- Nuorekkaan ja rennon työilmapiirin pohjoismaisessa ympäristössä
- Täyden avun asunnon löytämisessä, tukea muuttokustannuksissa, sekä muissa käytännön järjestelyissä, jotta muuttosi Ruotsiin käy mahdollisimman helposti

Odotamme sinulta:

- Kiinnostusta ja ammattimaista asennetta asiakaspalvelutyötä kohtaan
- Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida myös englanniksi
- Oma-aloitteisuutta ja monipuolista ongelmanratkaisukykyä
- Edellytyksiä muuttaa ulkomaille vakituiseen ja pitkäaikaiseen työhön

Haastattelukierrokset tehdään sekä suomeksi että englanniksi.

Lisätiedot

  • Työsuhteen laatu: Vakituinen
  • Työpaikkojen määrä: 3
  • Työsuhteen kesto: Yli 1v
  • Www: http://www.sykes.com
  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Susanna Eskola
  • Puh: 0406208387
  • Sähköpostitse: susanna.eskola@empore.fi

Takaisin listaan