Account Manager, Helsinki

Oy Elkraft Finland Ab kuuluu norjalaiseen Elkraft-konserniin. Konserni on perustettu vuonna 1992, jolloin sähkökauppa vapautui Norjassa. Konserni on kasvanut perustamisensa jälkeen tasaisesti. Ruotsissa Elkraft on toiminut vuodesta 1999 ja Tanskassa vuodesta 2005. Suomessa Elkraft aloitti toimintansa vuonna 2012. Konsernilla on 20 vuoden kokemus pohjoismaisista sähkömarkkinoista. Elkraft on keskittynyt suoraan sähkönmyyntiin yrityksille ja käymme kauppaa pohjoismaisessa sähköpörssissä. Konsernin liikevaihto on n.200 miljoonaa ja työllistämme tällä hetkellä 100 henkilöä.

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuva:

Account Managerin tehtävässä sovit tapaamisia ja tarjoat yritysasiakkaille edullisimmat sähkön kokonaiskustannukset, sekä yksinkertaisimman sähkölaskujen hallinnoinnin. Tarjonnasta hyötyvät merkittävästi yritykset, joilla on useita toimipisteitä ja/tai toimipisteiden lukumäärä vaihtelee huomattavasti. Toimit asiakasrajapinnassa ja tapaat aktiivisesti yritysten päättäjiä Etelä-Suomen alueella. Asiakkaista valtaosa on kauppaketjuja tai monitoimipaikkaisia yrityksiä. Tehtäväsi painottuu aluksi aktiiviseen uusasiakashankintaan, mutta toimit jatkossa asiakkaiden yhteyshenkilönä ja huolehdit mm. sopimusten päivittämisestä. Yrityksen sijaintipaikka on Helsingin Haagassa, asemapaikkasi toivomus on pääkaupunkiseutu.

Yleistä:

Sinulle voi olla karttunut jo jonkin verran myyntikokemusta yritysasiakkaista, tai olet vaihtoehtoisesti jo toimialan vankka ammattilainen. Onnistut tehtävässä, kun sinulla on halu menestyä yritysmyynnin parissa ja ymmärtää Elkraftin tarjoamat hyödyt asiakkailleen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Ajattelutapasi myynnissä on asiakaslähtöinen, ja työskentelyotteesi aktiivinen sekä tavoitteellinen. Haluat työskennellä osana menestyvää yritystä ja olet omalla työpanoksellasi mukana rakentamassa yrityksen kasvua. Elkraft tarjoaa kattavan perehdytyksen tehtävään, ammattitaitoisen ja positiivisen tiimin tuen. Toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle:

- Vakavaraisen ja kasvavan yrityksen työnantajaksesi
- Mielenkiintoiset ja kilpailukykyiset ratkaisut myytäväksesi
- Mukavan ja tiiviin työyhteisön sekä työntekijää arvostavan yrityskulttuurin
- Asianmukaiset työvälineet, työterveysvakuutuksen sekä tuetut liikuntaharrastukset
- Kilpailukykyisen kiinteän palkan ja motivoivat ansaintamahdollisuudet.

Odotamme sinulta:

- Aktiivista ja tuloshakuista otetta työhön, halua olla pääasiassa kentällä tapaamassa asiakkaita
- Intoa toimia uusasiakashankintapainotteisessa myyntityössä
- Kokemus yritysmyynnistä on vahvasti eduksesi
- Sujuvaa englanninkielen osaamista ja hyviä IT-taitoja (Office ja CRM)
- Oman auton käyttömahdollisuutta.

Ilmoitathan palkkapyyntösi hakemustekstin yhteydessä.

Lisätiedot

  • Työsuhteen laatu: Vakituinen
  • Työpaikkojen määrä: 1
  • Työsuhteen kesto: Yli 1v
  • Www: http://www.elkraft.fi
  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Susanna Eskola
  • Puh: 0406208387
  • Sähköpostitse: susanna.eskola@empore.fi

Takaisin listaan