Sähkö- /automaatioasentaja, Helsinki

Oy Armatec Finland Ab on 2003 vuonna perustettu teknisen kaupan maahantuonti ja markkinointiyritys. Yritys toimittaa ja huoltaa toimivia järjestelmiä, tuotteita ja ratkaisuja lämpö- ja jäähdytysjärjestelmiin sekä teollisuusprosesseihin. Oy Armatec Finland Ab kuuluu pohjoismaiseen Armatec- konserniin, jonka pääkonttori sijaitsee Göteborgissa ja sisaryhtiöt Tanskassa ja Norjassa. Armatec AB:lle on myönnetty ISO9001-2000 laatu- ja ympäristösertifikaatti. Konsernissa työskentelee noin 200 henkeä. Suomen pääkonttori sijaitsee Helsingin Pitäjämäessä ja yritys työllistää tällä hetkellä 13 henkeä

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuva:

Sähkö-/automaatioasentajan tehtävässä vastaat toimilaitteiden huolto-, säätö- ja korjauspalveluista. Lisäksi toimit asiakkaiden teknisenä laitetukena ja autat heitä ongelmatilanteissa. Pääsääntöisesti huollot ja asennukset suoritetaan Armatecin omissa toimitiloissa Pitäjänmäellä. Toimenkuva edellyttää matkustus- ja yöpymisvalmiutta muutaman kerran kuussa. Työskentelet osana automaatiotiimiä ja teet vahvasti yhteistyötä myös yrityksen tuotepäällikön, sekä ulkomaisten päämiesten kanssa.

Yleistä:

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköteknistä ymmärrystä, joka on tullut työkokemuksen ja/tai koulutuksen myötä. Ehdottomaksi eduksi katsomme, että sinulla on sähkötöidenjohtajan pätevyys, yleisempien väylätekniikoiden tuntemusta ja kuvienlukutaitoa. Avustamme tarvittaessa työturvakorttien uusimisessa. Päämiesyhteistyö ja kommunikointi tehtaiden kanssa edellyttää hyvää englanninkielen osaamista.

Tarjoamme sinulle:

– Vakituisen työn menestyvässä ja vakaassa kansainvälisessä yrityksessä
– Monipuolisen tehtävänkuvan ja ammattitaitoisen tiimintuen
– Asianmukaiset työkalut ja -varusteet
– Positiivisen ja kannustavan työilmapiirin
– Kattavan perehdytyksen tuotteisiin päämiehen luona
– Hyvän työnantajan, joka arvostaa työntekijöitään

Odotamme sinulta:

– Teknistä koulutusta ja työkokemusta
– Luotettavuutta ja reipasta työskentely asennetta
– Sujuvaa englanninkielen osaamista, ajokorttia ja perus IT-taitoja (Office)
– Matkustusvalmiutta


Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Työn aloitusajankohta on sopimuksen mukaan.

Lisätiedot

  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Susanna Eskola
  • Puh: 0406208387
  • Sähköpostitse: susanna.eskola@empore.fi

Takaisin listaan