Regional Sales Manager, Oulu & Pohjos-Suomi

Hultafors Group Finland Oy on osa kansainvälistä Hultafors Group -konsernia. Suomessa yrityksen palveluksessa on 20 henkilöä ja liikevaihto on noin 12 miljoonaa euroa. Hultafors Group on Snickers Workwear -työvaatteiden ja käsineiden, Dunderdon -työvaatteiden, Wibe -tikkaiden, Hultafors -käsityökalujen sekä Solid Gear ja Toe Guard –turvajalkineiden valmistaja, maahantuoja ja markkinoija. Tuotteita on saatavilla sadoissa jälleenmyyntipisteissä ympäri Suomen.

Hultafors Groupin visio on olla ammattilaisten ykkösvalinta ja jälleenmyyjien tavoitelluin yhteistyökumppani kaikkialla Euroopassa. Päivittäistä toimintaa ohjaavat Hultafors Groupin arvot: oivallus, kunnioitus, luottamus ja toiminta.

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuvaus:

Regional Sales Managerina työskentelet monipuolisissa työtehtävissä Pohjois-Suomen myyntialueella, mieluiten Oulun seudulta käsin toimien. Vastaat myyntialueesi liiketoiminnan kehittämisestä kaikissa Hultafors Groupin tuoteryhmissä. Asiakaskuntasi koostuu pääasiallisesti rakentamisen ja teknisen alan jälleenmyyjistä ja tärkein tehtäväsi on kasvattaa tuotemerkkiemme markkinaosuutta yhdessä heidän kanssaan.

Luot jälleenmyyjäkumppaneillemme lisää liiketoimintaa esimerkiksi tukemalla valikoima- ja saatavuushallintaa, myymälämarkkinointia, asiakastapahtumia, myyntiprojekteja ja sopimalla myyntitapaamisia loppukäyttäjäyritysten kanssa itsenäisesti sekä yhdessä jälleenmyyjien kanssa.

Odotamme sinulta:

Onnistuaksesi työssäsi tarvitset hyvää ymmärrystä jälleenmyyjien liiketoiminnasta sekä kokemusta loppukäyttäjien työvaate-, suojain-, työkalu-, tai työtarviketarpeista esimerkiksi rakentamisen tai teollisuuden yritysasiakkaiden parissa. Lisäksi kokemus myymälätyöskentelystä ja yritysmyyntityöstä teknisellä alalla katsotaan eduksesi.

Työtehtävän monipuolisuuden vuoksi siihen voi rakentua soveltuvuus moninaisilla yhdistelmillä työ- ja koulutushistoriaa ja työtehtävien painotusta ja työroolia on mahdollista räätälöidä hakijan osaamisen mukaan. Arvostamme hakijan halua ja kykyä kehittyä työssään ja monipuolinen kielitaito katsotaan eduksesi.

Luonteeltasi olet myynnillinen, tavoitteellinen, positiivinen, sekä luotettava. Asenteeltasi olet kunnianhimoinen ammattilainen, jolle asiakastyytyväisyys on työn tärkein hedelmä.

Tarjoamme sinulle:

- Vakavaraisen ja kansainvälisen yrityksen työnantajaksesi
- Mielenkiintoisen tehtävänkuvan ja laadukkaat tuotteet myytäväksesi
- Ammattimaisen ja mukavan tiimin työsi ja kehittymisesi tueksi

Lisätiedot

  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Arto Niskanen
  • Puh: 050 430 4484
  • Sähköpostitse: arto.niskanen@empore.fi

Takaisin listaan