Asiakaspäällikkö, Helsinki

Mobiilimarkkinointi Routa on luotettava mobiiliajan markkinointikumppani ja osa Sanoma-konsernia. Tarjontaamme kuuluvat toimivat ja laadukkaat kotisivut sekä kustannustehokas ja kohdennettu verkkomainonta hakukoneissa ja Sanoman suosituissa verkkomedioissa. Routa perustettiin vuonna 2012 palavasta halusta tuoda alati kehittyvät markkinoinnin mahdollisuudet kaikille suomalaisille yrityksille.

Hakuaika on päättynyt.

Tehtävänkuvaus:

Autat asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteet tarjoamalla kohdennettuja tuotteita Suomen monikanavaisinta mediaportfoliota hyödyntäen. Olet aktiivisesti puhelimitse yhteydessä erityisesti pieniin ja keskisuuriin asiakkaisiin. Tarjoat juuri heidän tarpeisiinsa sopivia, kattavia ja monipuolisia mediaratkaisuja. Näihin kuuluvat sekä printti-, verkko- että mobiilimainonnan tuotteemme.

Eduksesi on:

Eduksesi on, jos sinulla on jo näyttöä vastaavasta puhelimitse tapahtuvasta yritysmyyntityöstä. Toisaalta olemme kiinnostuneita, jos olet työuraasi aloittava tuleva tähti. Olet vakuuttava myyjä ja haluat keskustella liiketoiminnan haasteista yritysten päättäjien kanssa. Kykenet kuuntelemaan ja kartoittamaan asiakkaidemme haasteita ja ratkaisemaan niitä tuloksellisesti. Työskentelyäsi tukee soveltuva koulutustausta esimerkiksi kaupalliselta tai media-alalta.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle haastavan tehtävän, jossa voit vaikuttaa oman työsi kehittämiseen. Tiimisi koostuu yritysmyynnin ammattilaisista ja tuotteesi ovat Suomen johtavia mediatuotteita. Saat käyttöösi alan parhaimmat työkalut, kokeneen esimiehen tuen ja koulutuksen. Työpaikkasi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Ruoholahdessa.

Lisätiedot

  • Lisätietoja tehtävästä:
  • Emporen rekrytointikonsultti
  • Susanna Eskola
  • Puh: 0406208387
  • Sähköpostitse: susanna.eskola@empore.fi

Takaisin listaan