LähiTapiola Työnantajaesittely

LähiTapiola

Hakualueet Tarjoamme kattavat palvelut vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamiseen sekä sijoittamiseen ja pankkiasiointiin. Vahinkovakuuttamisen markkinaosuutemme on noin 30 prosenttia ja omistaja-asiakkaita on noin 1,5 miljoonaa. Toimimme ympäri Suomea ja olemme kotimainen ja asiakkaidemme omistama yhtiöryhmä. Työllistämme noin 4 000 finanssialan ammattilaista, joista 1 600 työskentelee 20 alueyhtiössä.

Edustaja

Edustajan tärkein tehtävä on hankkia LähiTapiolalle uusia asiakkaita tarjoamalla heille monipuolisia vakuutus-, säästö- ja sijoitusratkaisuja sekä pankkipalveluja. Palvelet asiakkaita kasvotusten sekä kentällä että toimistolla, asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Sinulla on käytössäsi vahva ja asiantunteva organisaatio taustatukenasi. Tarjoat asiakkaan nykyisiin sekä tuleviin tarpeisiin vakuutus-, säästö- ja sijoitusratkaisuja.

Edustajan työ on yrittäjyyttä. Sinusta koulutetaan alan finanssiasiantuntija, työt alkavat laajalla koulutusjaksolla. Työ on ratkaisukeskeistä myyntityötä, jossa korostuu aktiivisuus, itsenäisyys, palveluhenkisyys ja pitkäjänteisyys. Sinulle annetaan mahdollisuus ansaita reilusti hyvin tehdyllä työllä kilpailukykyisellä palkkiorakenteella.

Edustajan työ tarjoaa mielenkiintoisen ja haastavan työnkuvan, jossa Sinulla on mahdollisuus kehittyä finanssialan todelliskeksi asiantuntijaksi. Päätät itse ajankäytöstäsi ja voit toimia joustavasti, tietysti asiakkaitasi kuunnellen. Edustajalta odotetaan aktiivista ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä otetta myyntityöhön.

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa Emporen rekrytointitiimi.

Jätä avoin hakemus

Kerro kaverille